Společné nákupy dopravců

Datum: 03.11.2016 Autor: ANERI Přečteno: 9397

Společný nákup je zejména pro střední a menší dopravce nová cesta, jak snížit náklady při nákupu zboží a služeb.

obchod
dopravci

Službu společný nákup poskytuje dopravcům sdružení TruckAlliance. Členové této největší nákupní aliance dopravců mají možnost nakupovat komodity, zboží a služby za zvýhodněných podmínek.

Díky společnému nákupu docílí i menší odběratelé cen, za které jinak nakupují pouze velkoodběratelé. Princip je jednoduchý a spočívá ve spojení nákupních požadavků menších firem do jedné souhrnné poptávky.

Realizaci společných nákupů zajišťuje aliance dopravců TruckAlliance. Zájemce uplatní u TruckAlliance svůj požadavek a veškerou další činnost spojenou se zajištěním nejvýhodnějšího nákupu zajišťuje aliance. TruckAlliance následně přineseme výhodné nabídky a finální rozhodnutí, zda se obchod zrealizuje, je na rozhodnutí zájemce.

Výběr nejvhodnějších dodavatelů je realizován dvěma možnými způsoby. Buďto přímým nákupem zboží či služeb za zvýhodněné velkoodběratelské ceny u ověřeného dodavatele nebo prostřednictvím e-aukce formou aliančního nákupu.

Každý dopravce může nezávazně a zdarma vyzkoušet svůj první společný nákup. Stačí, pokud se zaregistruje a stane se členem TruckAlliance. Svým členstvím se k ničemu nezavazuje a může čerpat veškeré výhody spojené s členstvím v této alianci.

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Výběr pracovní obuvi

Existuje velké množství nebezpečí, při kterých může dojít k úrazu nohy při práci. Správný výběr ochranné pracovní obuvi před mnohými úrazy ochrání.

Web musí být srozumitelný pro uživatele i vyhledávače

Jaké jsou hlavní funkce firemního webu? Samozřejmě přivést na web návštěvníky a zejména udělat z nich zákazníky. Webové stránky by měly být srozumitelné, přehledné pro návštěvníky zajímavé a zejména by měly plnit...

Zateplení domu je důležité důkladně promyslet

Kvalitním a promyšleným zateplením staršího domu lze ušetřit výraznou část nákladů za energie. Důležitá je důkladná příprava a promyšlený postup. Určitě se vyplatí poradit se s odborníky.

Internetová reklama je výhodná

Bez nadsázky lze říci, že reklama na internetu je v současnosti nejvýhodnějším způsobem propagace firmy a nabízeného zboží či služeb. Reklama na internetu je relativně levná a při správném nastavení je velice úspěšná.

Kontrola domu termokamerou

Kvalitní termokamera vytvářející ostré a detailní infračervené snímky pomáhá při analýze pláště budov. Termografická měření úniku tepla odhalí špatně tepelně izolovaná místa i tepelné mosty.

Chraňte své ruce kvalitními rukavicemi

Ruce jsou části těla, které mají během práce neustálý a přímý kontakt s různými předměty a materiály. Účinná ochrana rukou nastává dosažením dokonalé rovnováhy mezi spolehlivou ochranou a pohodlným nošením – pouze...

Reklamní předměty jsou stále účinným marketingovým nástrojem

Reklama a budování povědomí o firmě jsou stále nezbytné aktivity každé firmy. Mezi osvědčené a účinné způsoby reklamy patří reklamní předměty a dárky opatřené logem firmy. Malý dárek jako upoutávka nebo poděkování...

Co musíme posuzovat před zateplením fasády

Na cenu a pracovní postup při zateplování fasády má vliv řada faktorů, které je nutné posuzovat. Fasáda není pouze ozdobou domu, ale má dům zejména chránit.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce