Posílejte faxy odkudkoli a kdykoli s Popfaxem

Datum: 03.07.2013 Autor: Lucie Nemcova Přečteno: 909

Popfax, který poskytuje své služby firmám již více než 7 let a dnes má již mnoho tisíc spokojených zákazníků po celém světě, je znám svou spolehlivostí a vynikajícím výkonem za velmi výhodné tarify. Popfax nabízí svým zákazníkům širokou škálu řešení pro odesílání faxu: odesílání faxu z webu na mobilní faxový software.




Vyberte si tu nejvhodnější cestu k Odesílání faxů pro Vaše obchodní potřeby z řady možností, které Popfax nabízí. Odesílat faxy můžete z Vašeho online účtu Popfax.com, z emailu, z Vašeho mobilního zařízení nebo použitím faxového softwaru Popcompanion. Proces odesílání faxů je jednoduchý: zadejte faxové číslo destinace a vyberte dokumenty, které chcete odeslat. Můžete také poslat fax na více míst najednou. Po odeslání faxu obdržíte report o stavu odesílání bez ohledu na to, jak jste faxovali.

Abyste byli schopni odesílat faxy s Popfaxem, musíte si zakoupit Balíček Odesílejte & Přijímejte + Balíček Možností nebo si předplatit možnost Pouze Odesílání a koupit si kredity pro posílání faxů.

1. Odeslat fax z online účtu

Toto je výchozí nastavení a hlavní způsob odesílání faxů s Popfaxem. Nezávisle na typu předplacení: Odesílejte a přijímejte, Pouze Odesílání, Korporátní faxování nebo Fax mailing, Vám bude přidělen online účet. Zde se můžete bezpečně přihlásit pomocí hesla a spravovat svou faxovou komunikaci. Veškeré nastavení účtu (heslo, email, osobní údaje, měna, platební prostředky, atd.) a konfigurace procesu odesílání faxu může být provedeno z bezpečného uživatelského online účtu nebo z faxového softwaru Popcompanion.

2. Odeslat fax z emailu

Pokud se nechcete pokaždé přihlašovat do svého online účtu Popfax.com nebo pokud je pro Vás výhodnější pracovat z Vašeho klientského emailu, pak má Popfax funkci mail2fax právě pro Vás. Můžete odeslat fax stejným způsobem jako byste napsali a odeslali emailovou zprávu. Chcete-li odeslat fax via email, musíte si zakoupit Balíček Možností nebo balíček Pouze Odesílání. Zde nebudete moci nakonfigurovat své údaje o účtu, ale budete moci odeslat fax pomocí několika jednoduchých kliknutí, odeslat fax s úvodní stránkou nebo poslat fax s personalizovanými políčky. Můžete také poslat SMS přes email.

Žádný tisk, chůze k faxovému přístroji, vytáčení čísel a čekání na odeslání faxu.

Funkce OCR umožňuje vyhledávat klíčová slova nebo fráze pro rychlejší vyhledávání faxů z Vašeho klientského emailu nebo archivu emailů.

3. Odeslat fax z mobilní faxové stránky Popfax

Pro uživatele, kteří jsou stále na cestách, vyvinul Popfax mobilní verzi webu. Je kompatibilní se všemi zařízeními jako iPhone, Blackberry a jiné PDA nebo Smartphony a zahrnuje celou řadu funkcí internetového faxu. Zde můžete dělat vše, co děláte z počítače: odesílat faxy, přijímat faxy, nastavit účet, Poslat SMS, přijímat hlasové zprávy, nastavit konferenční hovor, řadit faxy do složek, atd.

Vše, co potřebujete, je mobilní zařízení a připojení k internetu - žádný další software!

Jen si představte, jak výhodné by bylo vyfotit dokument z Vašeho smartphonu a okamžitě ho odfaxovat.

Díky nové mobilní webové stránce Popfax jsou mobilní zařízení de facto plně vybavené miniaturní faxy!

4. Odeslat fax s Popfax printer-driver – Tisknout na fax

Tiskárna Popfax konvertuje jakýkoli dokument, který může Váš desktop vytisknout do černé a bílé ve formátu TIFF FAX G3 a následně ho odeslat na jakýkoli faxový přístroj přes Internetovou Faxovou Službu Popfax.com.

Můžete faxovat z téměř jakékoli aplikace stejně jednoduše, jako můžete tisknout dokument. Není třeba použít internetový prohlížeč nebo si zapamatovat adresu webové stránky, stačí vytisknout dokument z aplikace. Místo tisku na papír bude Váš výtisk odeslán jako fax.

Pokud chcete odeslat fax v otevřeném dokumentu, stačí jít do dialogového okna Tisk, zvolit tiskárnu Popfax v nabídce tiskáren a klepnout na tlačítko Tisk. Připraví se dokument pro faxování a otevře se faxový software Popfax printer-driver. Pokud jste zadali jména a faxová čísla svých korespondentů ve své kontaktní knize, pak si je můžete vybrat odtud nebo můžete přidat nové kontakty a kliknout na "Odeslat Fax".

Můžete odeslat fax jednomu nebo více příjemcům najednou pomocí několika kliknutí. Jen převeďte kontakty na Popfax printer-driver, vyberte dokument, který chcete faxovat a klikněte na tlačítko "Odeslat".

Aby měl Váš fax profesionálnější vzhled, můžete také přidat úvodní stránku. S faxovým softwarem Popfax printer-driver můžete odfaxovat jakýkoli typ dokumentu, není tam žádný limit ohledně typu dokumentu, který můžete poslat faxem.

5. Odeslat fax z plně funkčního faxového softwaru – Popcompanion

Hledáte kompletní řešení, které zpracuje všechny Vaše faxy?

Faxový software Popcompanion nabízí perfektní řešení, pokud chcete poslat fax bez nutnosti zakoupit drahý a objemný faxový přístroj.

Je to desktopová aplikace, která slouží pro odesílání a přijímání faxů přes www.popfax.com API. Je to další okno do Vašeho účtu Popfax.com a je určena pro Linux, OSX a Windows. Proces odesílání faxu je mnohem jednodušší než při použití faxového přístroje a příjem faxu nevyžaduje vůbec žádné úsilí: potvrzení o každém novém obdrženém faxu se zobrazí na liště.

Faxový software Popcompanion se snadno instaluje a integruje s Microsoft Outlook. Díky tomu je odesílání a přijímání faxů efektivní, jednoduchý a cenově výhodný proces a navíc řeší problémy spojené s ručním faxováním.

6. Odeslat fax z plně funkčního mobilního faxového softwaru - Sken a fax

Mobilní faxový software Popcompanion je výborným řešením pro podnikatele, kteří jsou stále na cestách. Přemění váš iPhone, Samsung Galaxy nebo zařízení BlackBerry na kapesní faxový přístroj tím, že nainstaluje faxový software Popcompanion z iTunes, Google Play nebo Blackberry Marketplace.

Nyní můžete fotografovat s vestavěným fotoaparátem ve Vašem smartphonu a zároveň obrázky i odfaxovat. Jinými slovy, Vaše mobilní zařízení se stává skutečným faxem: skenujte stránky dokumentu jednu po druhé kamerou ve smartphonu a odešlete výsledný sestavený dokument na fax korespondenta.

Integrovaný obrazový procesor ve faxovém softwaru Popcompanion upraví fotografii a převede ji na faxovatelný černobílý dokument. Jakmile pořídíte obrázek, můžete jej otočit o 90 stupňů, nastavit velikost stránky přetažením okraje dokumentu a schválit k odeslání. Po překontrolování převodu na černobílý můžete přidat tolik vyfotografovaných stránek, kolik budete potřebovat. Mobilní faxový software Popcompanion je bude interpretovat jako jeden faxový dokument s více stránkami. Faxy jsou odesílány okamžitě.





Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce