OPPO představuje dva nové univerzální Blu-Ray přehrávače

Datum: 21.09.2012 Autor: Martin Kozok Přečteno: 1697

Nové modely BDP-103EU a BDP-105EU poskytují High Defition video a audio ze všech zdrojů.



Téměř dva roky získávaly Blu-Ray přehrávače BDP-93EU a BDP-95EU ocenění, která dokládají jejich mimořádnou kvalitu a schopnosti. Nyní však společnost OPPO představuje dva zcela nové univerzální Blu-Ray přehrávače.

http://www.oppo.cz
http://www.oppo.cz
http://www.oppo.cz

Modely BDP-103EU a BDP-105EU jsou prémiové univerzální Blu-Ray přehrávače, které umožňují přehrávat disky Blu-Ray, Blu-Ray 3D, DVD-Video, DVD-Audio, Super Audio CD (SACD), HDCD a CD. Navíc tyto přehrávače nově disponují třemi USB porty, stejně tak jako možností připojení k ethernetovým i bezdrátovým sítím. Díky tomu je možné přehrávat oblíbené video a audio formáty včetně AVCHD, MKV videa, nebo souborů WAV a FLAC ve vysokém rozlišení. Přehrávače také mají přístup k oblíbeným internetovým službám jako například Netflix®, YouTube® a další, které budou postupně přidávány.



Produkty OPPO jsou od samého počátku značky známé svou excelentní obrazovou kvalitou a modely BDP-103EU a BDP-105EU pokračují v této tradici. Využitím dvoustupňového zpracování videa pomocí vlastního dual-core System on Chip řešení a poslední generace video procesoru Marvell s technologií Qdeo®, poskytují tyto přehrávače ohromující zážitek při sledování jakéhokoliv filmu. Navíc nové modely přehrávačů OPPO nabízí možnost upscalingu obrazu až na rozlišení 4K, převod libovolného obrazu do režimu 3D, výstup 1080p24Hz, HDMI výstupy dle standardu HDMI ve verzi 1.4a s podporou Deep Colour, nebo přímý HDMI výstup s širokými možnostmi úpravy a nastavení obrazu. Oba modely přehrávačů disponují dvěma HDMI výstupy, přičemž jeden HDMI výstup je možné použít pro obraz a druhý HDMI výstup pro zvuk a dokonce je možné nově využít oba výstupy pro sledování filmu na dvou monitorech současně a to včetně 3D režimu.



Oba nové Blu-Ray přehrávače také podporují přehrávání audio souborů s vysokým rozlišením v režimu bit-stream pro další zpracování externím zařízením. Samozřejmostí jsou ale také vlastní kvalitní obvody pro zpracování zvuku s podporou Dolby® TrueHD a DTS-HD® Master Audio™. Při přehrávání SACD disků si uživatel může vybrat mezi nativním DSD výstupem, nebo konverzí audio signálu do PCM režimu přes HDMI výstup a analogové výstupy, kterými přehrávače disponují. Model BDP-103EU poskytuje konfigurovatelný 7.1 analogový výstup, který může být použit v režimu stereo, 5.1, nebo 7.1. Model BDP-105EU přidává navíc high-endové komponenty, včetně audio výstupů podporovaných dvěma DAC převodníky ESS Sabre32 Reference, nově navrženého toroidního zdroje, samostatných stereo RCA cinch a symetrických XLR výstupů a sluchátkového zesilovače napojeného přímo na DAC převodník.



V neposlední řadě přidává OPPO funkce, které si nejvíce žádali uživatelé minulých modelů Blu-Ray přehrávačů OPPO. Možnost využít vynikajících audio a video možností přehrávače i ve spojení s dalšími zařízeními. OPPO na tuto výzvu odpovědělo přidáním nových úžasných funkcí přehrávačů BDP-103EU a BDP-105EU. Oba nové modely tak disponují dvěma HDMI vstupy! Jeden na přední straně a jeden na zadní straně přístroje. Přední HDMI vstup podporuje také technologii MHL® a zvládne přehrávat video obsah libovolného zařízení s HDMI výstupem včetně vybraných mobilních telefonů a tabletů podporujících tento nový standard. Uživatelé tak nyní konečně mohou využít všech schopností přehrávačů OPPO včetně upscalingu obrazu až do rozlišení 4K a vynikajícího zvuku ve spojení s externími zařízeními jako jsou set-top boxy, síťové streamovací zařízení, nebo mobilní telefony a tablety. Model BDP-105EU jde dokonce ještě dál a přidává asynchronní USB DAC vstup podporující standard USB Audio 2.0 a také jeden digitální koaxiální vstup a jeden digitální optický vstup. Uživatelé si tak mohou vychutnat perfektní zvuk ze svého počítače, aniž by se museli bát o kvalitu zvuku.



Nové Blu-Ray přehrávače OPPO BDP-103EU a BDP-105EU jsou navrženy tak, aby poskytovaly uživateli komfort a jejich instalace a integrace do domácího systému byla snadná. Vedle podsvětleného dálkového ovladače mohou být přehrávače ovládány pomocí externího IR vstupu, rozhraní RS-232, nebo mobilní aplikace pro nejrozšířenější mobilní platformy. Uživatelé také zajisté ocení velmi rychlý start přístroje a rychlé načítání disků, kterých bylo dosaženo celkovou optimalizací přístroje a použitím dual-core procesoru. Také již mnohokrát oceněné dílenské zpracování zůstává v základu stejné. Masivní broušený hliníkový přední panel, nastavitelný jas displeje a celkové robustní provedení přístroje dovolí umístit přehrávač OPPO do jakéhokoliv stávajícího systému domácího kina a přitom si vychutnat pohled na tyto jedinečné přehrávače.

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce