Perfektní internet - Nej nabídky na internetu

Datum: 27.04.2012 Autor: Tom Jarwis Přečteno: 1087
/images/clanky/1335485434_global.jpg

Perfektní internet je název pro domovskou stránku na doméně www.perfectinter.net , příhodný název, co říkáte? Zajímají Vás nejlepší ceny? Srovnáváte také zboží na internetu, aby jste se dostali na co nejnižší cenu? Co takhle ještě si sami zvolit výši slevy? Pojďme se podívat, kde najít nejvýhodnější nabídky na internetu, ne ve městě, ne ve státě, ale bez omezení, rovnou ve světovém měřítku.



Perfect Internet
Původní článek
Další info



A pokud zrovna nejste při penězích, tak by jste měli zvýšit svoji pozornost, protože víme, jak získat až 100% slevy. Ne, opravdu, tohle není vtip.



Domovská stránka je první věc, kterou uvidíte, při spuštění prohlížeče a je to brána do světa internetu. Dejme uživatelům moc, oni rozhodnou, jak bude jejich vlastní brána vypadat, kdo jiný by to měl lépe rozhodnout, než oni sami.



Tahle myšlenka posledních 5 let pomáhala vytvářet budoucnost internetu a vznik společnosti WazzUb .



Dokonalý internet, to je internet na jedné straně, Váš styčný bod ve virtuálním světě, ze kterého můžeme vstoupit tam, kam chodíte, nebo potřebujete chodit nejčastěji.



Pro nepřihlášeného uživatele stránka vypadá takhle:







Vidíte zde klasické okna, vrchní lištu, vyhledávací nástroje, zajímavé odkazy a tlačítka na oblíbené služby. Widgety / okna - jsou takové miniaplikace, které se mění a každý určitě ocení jiný obsah.



Jsou zde: Hry, Novinky/Zprávy, Videa, Email/Sociální společenství a hlavně okno s nejlepšími nabídkami, díky kterému vznikl tento příspěvek.



Nejlepší nabídky na internetu



Nejlepší nabídky na internetu se na domovské stránce zobrazují v jednom z oken (YOUR FAVOURITE DEALS).



Máte tedy okamžitě přehled o nejlepších cenách a akčních nabídkách. A to celosvětově! Vždyť jen v Česku se za zboží zakoupené elektronickou formou obchodu utratilo přes 37. miliard Kč.



Celý článek ZDE



Budoucnost je v nejlevnější nabídce, pohodlí, dostupnosti a hlavně pohodlnosti spotřebitele.



Přejďete rovnou na nabídku kliknutím na My Deals v šedé vrchní liště a zobrazí se Vám:







Pro představu, jsou zde například nabídky módního oblečení společnosti Vancl , která je podobně jako Alza.cz pouze internetový obchod a zasílá objednávky do 93 zemí světa. Je číslo 1. v Číně co se týče prodeje módy a oblečení přes internet a na jejich kolekcích se podílejí návrháři z celého světa.



Dále zde také vidíme okno nejznámější internetové aukční síně eBay (Aukro).



Více o eBay ZDE



Nejstarší internetový obchod Amazon.com s tržbou 7.miliard USD, kde koupíte snad cokoliv, na co si jen vzpomenete, má zde také svůj prostor. Bez platby za dopravu a bez celních poplatků.



Více o Amazon ZDE



Pro české spotřebitele, kteří nejsou jazykově vybaveni, nebo mají raději vše hezky česky doporučuji mít naistalován prohlížeč Google Chrome ZDE . Výhoda je právě, že tento prohlížeč překládá ze všech jazyků, obsah Vámi navštěvovaných webových stránek, v reálném čase. Některé společnosti zatím nemají češtinu na svých webech k dispozici (ne každý na světě totiž umí česky). Takže alespoň taková alternativa, chcete-li být součástí světového dění na spotřebitelském poli. Platby jsou sice v dolarech, ovšem moderní internetové bankovnictví, internetové peněženky a kreditní karty s tímhle rozhodně problém nemají, to mi věřte.







Záleží na každém uživateli, jaké nabídky si zde nechá zobrazit. Internet budoucnosti totiž spojuje vše v jeden celek. Záleží pouze na Vašem vkusu, perfektní internet se Vám přizpůsobí.



Jak získat slevy?



V rámci marketingové podpory projektu WazzUb existujte možnost získat slevové body, právě na nejvýhodnější nabídky na internetu. Akce je omezena pouze na beta spuštění, tedy do 1.7.2012. Máte šanci velmi výrazně ovlivnit své slevy až do výše 100% na cokoliv.



Neváhejte, udělejte také něco pro sebe, udělejte radost svým blízkým a splňte si své sny. Body můžete měnit za slevy, ale i hrát s nimi, a o ně, různé zábavné online hry, nebo je v soutěži směnit za opravdové peníze.



Co pro to musím udělat?



Bez práce nejsou koláče a zadarmo Vám v dnešní době, stěží, jen tak někdo něco dá. Pozorně čtěte a následujte postup:



1. Registrujte se přes tento odkaz

KLIKNĚTE ZDE

___________________



do své kanceláře, přes kterou budete mít individuální vstup na svůj perfektní internet. Po zadání vašeho jména, hesla, státu a opsání kódu vám na mail příjde potvrzující mail, přes který se znovu do své kanceláře přihlásíte(nebo přes ikonku klíče na stejné stránce).







Nejsou vyžadovány žádné důvěrné informace, je to rychlé a stále se spíše doporučuje využít pro registraci váš Gmail účet.



2. Ve své kanceláři vidíte link,

přes který budete přesměrování na váš osobní vstup pro perfectinter.net a svoji domovskou si můžete upravit, fantazii se meze nekladou.



Může vypadat například takhle:







Výhodou WazzUb je nový pohled na internet, kde vy jakožto uživatel máte mnohem více možností ovlivňovat obsah internetu. Všichni uživatelé domovských stránek mají možnost vznést svůj nápad, požadavek, nebo vizi perfektního internetu.



Chcete další hry, nebo vylepšení?



Není problém, hlasujte, vznášejte své názory a účastněte se anket na WazzUb společenství, nové sociální síti. Budoucnost je v rukou uživatelů!



Více o nové sociální síti ZDE



3. Ve své kanceláři také naleznete

svůj zvací červený link, pomocí kterého pozvěte své známé a přátele k vyzkoušení domovské stránky. Dáte jim tedy možnost také sbírat body, které je možné vyměnit právě za slevy, nebo o ně můžete se svými přáteli hrát a soutěžit.



Můj zvací link zde:

http://signup.wazzub(tečka)info/?lrRef=82d20

(kopírujte pomocí ctrl+c / ctrl+v, nebo jednoduše klikněte ZDE )



Za každého, koho pozvete získáte 1 deal point bod, ale také za každého, koho přivede Váš kamarád až do 5.té generace hluboko (5×5x5×5x5).



Během chvíle, a tím, že pozvete třeba jen 3 své kamarády se Váš deal point účet může snadno vyšplhat až ke 100. Už můžete pomalu koukat čím si uděláte radost, nabídka je velmi široká a dovolil bych si tvrdit i neomezená.



Tahle možnost platí do 1.7.2012 je ZDARMA a ani v budoucnu se nebude za využívání WazzUb a perfectinter.net platit, nebo vyžadovat po uživatelích nákup zboží.







__________________________



Tom Jarwis







reference:



Bystrík napsal:

“Ty si jednoducho v tomto profesionál.. klobúk dolu”

Lubomír napsal:

“no teda klobouk dolů. je to úplně suprově udělaný…”

Daniela napsala:

“Perfektní Tom Jarwis, jako je Perfectinter.net ! :-)”

Zdenka napsala:

“Další báječná stránka….. mám už v oblíbených…. Tome, když na mně někdy padne

depka, moc mi tvoje články pomáhají..... je to krásné a povzbuzující čtení

a čerpám z nich inspiraci.... Díky... ;)))"

Verča napsala:

“Tome bezvadná práce :)”

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce