Mýtus o půjčkách se zástavou nemovitostí

Datum: 07.06.2020 Autor: Bezpečné půjčování Přečteno: 1104
/images/clanky/1591516081_bezpecnepujcovani.jpg

Chcete půjčku, kde nejsou poplatky předem? Tak naše nebankovní půjčka je zcela bez poplatků předem. Nemusíte se obávat poplatků. Požádejte si o půjčku ihned

půjčky se zástavou nemovitosti
soukromý investor
nebankovní půjčku

Když si někdo chce půjčit větší obnos peněz, tak se v mnoha případech dozví, že je nutné u půjčky ručit nemovitostí. Většinou to bývá u půjčky vyšší než 300.000,- Kč. Ovšem mnoho lidí má z půjček se zástavou nemovitosti problém. Hlavně díky nepoctivým subjektům, které v minulosti nabízely půjčky se zástavou nemovitosti a přitom se jednalo o dobře promyšlený způsob, jak někoho připravit o nemovitost. Většinou byl postup takový, že kdo si chtěl vyřídit půjčku, našel subjekt (většinou soukromou osobu), který mu přislíbil půjčku, ale požadoval ručení nemovitostí. Ovšem už tento krok nebyl pravdivý, protože smlouva říkala něco jiného. Smlouva většinou říkala, že peníze slouží ke koupi nemovitosti osobou, která peníze poskytovala. Díky tomu, že si téměř nikdo nečte smlouvu o půjčce, protože chce mít celou situaci rychle vyřízenou, se tento spěch v mnoha případech stal osudným. Za několik měsíců (doba byla většinou uvedena ve smlouvě) přišel "soukromý investor", který peníze poskytoval a domáhal se práva na nemovitost, kterou údajně koupil a má na ni smlouvu, kterou mu klient podepsal. Takto končilo mnoho lidí v ještě horší situaci, než ve které byly předtím.



Jak na poctivou půjčku se zástavou nemovitostí

Asi nikdo by nepůjčil větší finanční obnos bez nějaké záruky. Tak tomu je i na trhu s půjčkami. Každý investor, ať už se jedná o soukromého investora, společnost či jinou instituci, chce mít jistotu, že o svoji investici nepřijde. Takže je nutné mít nějakou zástavu. Bohužel díky příkladům z minulosti jsou v tomto směru lidé opatrní a spíše nechtějí půjčku se zástavou nemovitosti. A už vůbec ne nebankovní půjčku se zástavou nemovitosti. Ovšem je třeba si uvědomit, že půjčka se zástavou nemovitosti není něco čeho by se člověk měl bát, když potřebuje akutně řešit tíživou finanční situaci.



Nebankovní půjčka se zástavou nemovitosti v praxi

Když chcete půjčku a nebankovní společnost či soukromý investor vám oznámí, že je nutné mít nemovitost, která půjde do zástavy, není to nic, čeho by bylo nutné se bát. V praxi to totiž funguje následovně. Pokud si budete chtít vyšší obnos obstarat tak, že oslovíte více společností, naberte si více půjček, čímž získáte celkovou potřebnou částku a zároveň se vyhnete ručení nemovitostí. Pak přijde nečekaná událost a vy nebudete moci půjčku splácet, v tu chvíli vám nebankovní společnost či soukromý investor půjčku sesplatní a je nutné ji uhradit do určitého termínu, jinak bude vymáhána exekučně. V této chvíli si jistě říkáte "nikdo mi nic nemůže, nedal jsem nic do zástavy". Opak je v tomto případě pravdou. Pokud vlastníte nemovitost, bude exekuce uvalena i na váš majetek, tedy vaši nemovitost, přesto že jste jí u půjčky neručili. V případě, že nebudete schopni půjčky řádně splácet, půjde nemovitost do dražby a při prodeji nemovitosti bude uhrazen váš dluh. Zbytek peněz, pokud nějaké zůstanou jdou pak vám. Takže půjčka se zástavou nemovitosti není nic, čeho by se měl někdo bát. Je to jen způsob, jak rychle, bezpečně a hlavně spolehlivě získat nebankovní půjčku, kterou potřebujete.



Hledání půjčky bez zástavy nemovitostí

Nebankovní půjčka, rychlá půjčka, online půjčka



Na internetu jistě naleznete i nabídky na půjčky, které jsou astronomické a bez zástavy nemovitosti. Jistě se každému v tu chvíli rozzáří oči a řeknete si, že to přece jen jde jinak. A o takovou půjčku si požádáte. Ovšem jakmile je vám "půjčka schválená" zjistíte, že po vás někdo vyžaduje peníze jako jistinu řádného splácení půjčky. Tento způsob byl vždy praktikován u nebankovních společností. Po zaplacení jistiny (poplatku) s vámi již nikdo nebude komunikovat a půjčka najednou vlastně ani neexistuje.



Rozhodně se tedy vyplatí hledat poctivou půjčku i když je se zástavou nemovitosti. V případě nebankovní půjčky se zástavou nemovitostí, je vždy nutné si řádně přečíst smlouvu o půjčce a při sebemenším podezření, přizvat právního zástupce, který si smlouvu pročte a případně vše vysvětlí. Raději mít 100% jistotu, než se obávat, kdy příjde den, který bude pro vás kritický.

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce