Vyberte si vhodné polakování zorníků brýlí

Datum: 31.08.2018 Autor: ANERI Přečteno: 506

Ochranné pracovní brýle musí maximálně chránit zrak jejich uživatele a zároveň zajistit dokonalé vidění. Díky vlastnímu výzkumu nabízí uvex inteligentní systém polakování zorníků.

ochranné brýle
uvex

uvex nabízí základní polakování zorníků brýlí a speciální polakování pro náročné podmínky. Základní polakování díky své všestrannosti pokrývá širokou škálu využití.

V případě požadavku zorníků odolných proti poškrábání jsou ideálním řešením brýle polakované technologií uvex supravision sapphire. Zorníky jsou oboustranně odolné proti poškrábání a mají vynikající odolnost vůči chemikáliím. Toto polakování má navíc nepřilnavé vlastnosti, a tudíž se brýle mnohem lépe čistí.

Zorníky polakované technologií uvex supravision excellence zajišťují odolnost proti zamlžování. Tato vlastnost brýlí je zachována i po opakovaném čištění. Pokud jsou požadovány brýle odolné proti poškrábání a zároveň se nemlží, je ideální volbou polakování zorníků technologií uvex supravision plus.

Pokud jsou používány ochranné brýle na pracovišti s vysokým stupněm vlhkosti a nečistot, je nejlepší volbou speciální polakování zorníků technologií uvex supravision extreme. Ani v nejextrémnějších podmínkách se zorníky s tímto polakováním nezamlží.

Zorníky se speciálním polakováním technologií uvex supravision variomatic se automaticky zatmaví, pokud na ně působí UV záření. Brýle s tímto polakováním jsou vhodné pro pracovníky, kteří se pohybují mezi vnitřním a venkovním prostorem.

Pro brýle, které je nutné sterilizovat v autoklávu, je vhodné speciální polakování technologií uvex supravision clean. Zorníky s tímto polakováním jsou odolné vůči chemikáliím, zamlžení i poškrábání.

Pro pracoviště, kde hrozí poškození zorníků od odlétajících jisker, jsou určeny brýle s polakováním zorníků technologií uvex infradur a uvex infradur plus.

Při výběru brýlí pro konkrétní pracoviště je dobré se poradit s odborníky. V Čechách jsou to pracovníci společnosti UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.

Nejen ochranné pracovní brýle špičkové kvality ale i ostatní ochranné pracovní pomůcky značky uvex na český trh dodává UVEX Safety CZ, k.s.

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce