Prožijte léto v lázních, na horách, či na zámku

Datum: 23.06.2017 Autor: paper life Přečteno: 891

Průzkumy ukazují, že letošní léto bude pro Čechy a Slováky opět nejatraktivnější dovolená doma a v sousedních státech. Může za to přetrvávající bezpečnostní situace v nedávno nejnavštěvovanějších přímořských destinacích, jako jsou Egypt, Turecko, ale i zdražování v bezpečném Chorvatsku. Na druhé straně ještě nikdy nebyla nabídka domácích subjektů cestovního ruchu tak pestrá a kvalitní. Samozřejmostí jsou hotelové wellness, strava švédskými stoly a různorodé možnosti trávení času v okolí. Ceny jsou stále důležité, ale mnohem méně než v minulosti. Za kvalitu si rekreanti rádi připlatí. Na oplátku očekávají vysokou úroveň služeb, ochotný personál, kvalitní stravu a výjimečnost prostředí. K nejatraktivnějším zařízením, které splňují představu dobré dovolené v ČR i SR patří lázně, Vysoké a Nízké Tatry, či exkluzivní zámky a památky UNESCO.



Kdo se nenechal rozmazlovat kvalitní nabídkou wellness a lázeňských služeb v Bardejovských lázních, či moravských Lázních Luhačovice, neuvěří, že koupat se a slunit může člověk do sytosti i v nich, nejen u moře. Desítkami let ověřená jsou zařízení největší slovenské hotelové sítě SOREA, především ve Vysokých a Nízkých Tatrách. Většina z nich je vybavena vlastním wellness a jsou vhodná pro rodiny s dětmi. Výjimečné pocity relaxu, luxusu a historie si zase můžete dopřát v hotelu The Grand Vígľaš ****. Při poznávání krás Prahy zase potěší pohodlí a luxus hotelové sítě Sivek Hotels. Pokud chcete poznat výjimečnou lokalitu s krásnou přírodou a zajímavou historií, kde jste ještě nebyli, zkuste město Bardejov a Bardejovské lázně.



Severovýchod Slovenska ukrývá překvapení a skvosty, jaké nemají obdobu ani v těch nejvyhlášenějších turistických a rekreačních destinacích. Město Bardejov se právem pyšní opakovanými prvenstvími v soutěži o Nejkrásnější město Slovenska a Bardejovské lázně jsou oázou odpočinku, plnou architektonických skvostů, kterou si užila i císařovna Sissi. Na propagaci tohoto výjimečného koutu Slovenska pracuje i oblastní organizace cestovního ruchu (OOCR) "ŠARIŠ" - BARDEJOV. Okolí Bardejova a Bardejovských lázní se stalo atraktivní lokalitou pro cykloturisty, běžce i pěší turisty. Délka vybudovaných a udržovaných, navzájem propojených čtyř tras od minulého roku dosahuje spolu 7 km. Tvoří ji dva léčivé singletracky – Napoleon a Čerešenka, Kyslíková cesta Mihaľov – Bardejov a Kyslíková dráha v Bardejovských lázních. Všechny trasy jsou již plně funkční, označené a v současnosti využívané veřejností pro cykloturistiku, cvičení, pěší túry a procházky. Radniční náměstí Bardejova zdobí od loňského roku bronzová socha kata v životní velikosti a v centru Bardejovských lázní, přibyla nová odpočinková a sportovní zóna určená pro nejmenší turisty a rodiny s dětmi. Mimořádně oblíbená jsou wellness zařízení v Bardejovských lázních, a. s., nebo si návštěvníci mohou prohlédnout skvosty gotiky a renesance v centru Bardejova. Potěší je i pestrá regionální kuchyně a další atrakce. Nejreprezentativnější akcí města je tradiční Bardejovský jarmark koncem srpna (v roce 2017 to bude ve dnech 24. - 27. srpna). Město tehdy ožije ruchem obchodníků, řemeslníků a návštěvníky 666. ročníku historického a 46. ročníku novodobého Bardejovského jarmarku.

Město Bardejov se právem pyšní opakovanými prvenstvími v soutěži o Nejkrásnější město Slovenska. Návštěvníci zde mohou obdivovat Radniční náměstí s nádhernými gotickými měšťanskými domy, Bazilikou minor Sv. Egidia, s bývalou Městskou radnicí – první stavbou renesance na území Slovenska, v níž je umístěna expozice Šarišského muzea. Mezi klenoty patří Bardejovské suburbium – Stará synagoga v Bardejově. Stará synagoga byla vyhlášena za národní kulturní památku v roce 1970, mikve a bet hamidraš v roce 2000. Ve stejném roce bylo historické jádro města Bardejov spolu s židovským suburbiem zapsáno na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Mezi oblíbená návštěvní místa Bardejova patří i zachovaných 7 řeckokatolických a 1 římskokatolický dřevěný kostel: Hervartov, Tročany, Krivé, Kožany, Lukov, Frička, Jedlinka, Mikulášová, Zboj. Oblíbená je i Lesnická naučná stezka ČIERNA MLÁKA v Bardejovských lázních a tamní Skanzen – Muzeum lidové architektury. Příjemným cílem výletů je i agroturistické zařízení v Stebnícké Huti Sluneční Majer a Zborov. Z Bardejovských lázní přes Zborovský hrad je vybudována okružní naučná stezka. Bardejov a okolí jsou ideální destinací pro strávení rodinné dovolené, či výletu.

Bardejovské lázně se nacházejí 5 km od Bardejova. Patří k nejoblíbenějším a nejstarším slovenským lázním. Hosté mají na výběr ze dvou wellness komplexů a v létě je k dispozici i venkovní koupaliště v nádherném lesním prostředí. Větší Wellness SPA – bazénový a saunový svět je v hotelu Ozón a menší je v kongresovém hotelu Alexander. V komplexu Wellness Spa je možné využít denně bazén a saunový svět. Ve středu až neděli jsou přístupné i fitness, masáže a solárium. V hotelu Alexander je k dispozici ve středu až neděli whirlpool, finská a parní sauna, ochlazovací bazén, přívalová sprcha, tropická a masážní sprcha, tepidárium, fitness, masáže. Luxusní čtyřhvězdičkový kongresový hotel Alexander je nejlepší volbou pro konání kongresů, školení, seminářů, workshopů, teambuildingů, obchodních setkání, ale i svateb a zábav. Pyšní se tím, že patří mezi nejstarší lázně s nejdelší tradicí poskytování lázeňských služeb. Vychutnávala si je na léčení v roce 1895 manželka Františka Josefa I. císařovna Alžběta, zvaná Sissi, jejíž socha se vyjímá v lázeňském parku. Pobýval zde i rakousko-uherský císař Josef II. (1783), Marie Luisa, pozdější manželka císaře Napoleona (1809), ruský car Alexandr I. (1821) a polská královna Marie Kazimiera dʼArquien, manželka polského krále Jana III. Sobieského. Ze všech slovenských lázní mají Bardejovské nejširší indikační zaměření. Léčí se zde onkologické nemoci, nemoci oběhového a trávicího ústrojí, nemoci z poruchy látkové výměny a žláz s vnitřní sekrecí, netuberkulózní nemoci dýchacích cest, nemoci z povolání, onemocnění ledvin a močových cest, nemoci pohybového ústrojí a ženská onemocnění. Návštěvníci mají k dispozici dobrou kuchyni se švédskými stoly, pěkné výhledy na lázeňské domy, posezení v rozlehlém parku, či procházky po okolních horách.



Možnost strávit nezapomenutelný pobyt v renesančních, gotických a barokních prostorech a zažít tak autentickou historickou atmosféru života na zámku poskytuje zámecký hotel The Grand Vígľaš****. Spojuje v sobě historické prostředí, luxusní ubytování a prvotřídní služby. Hosté mají na výběr ze sedmi kategorií ubytování. Během horkých letních dnů si vychutnají příjemné ubytování bez prohřátých pokojů. Zároveň si užijí vodní radovánky v zámeckém hotelovém wellness centru (Wellness – Queen Barbara Spa), které je pojmenováno po královně Barbaře Celjské, která zde jako královna a manželka císaře Zikmunda dlouhá léta žila a spravovala okolní panství. Ubytovaným hostům je k dispozici bazén s protiproudem, vířivka, infrasauna, finská sauna, ochlazovací bazén a různé druhy masáží. Tento kongresový hotel s poskytováním wellness služeb, se stal po předloňském otevření symbolem nového trendu v hotelnictví na Slovensku. Vnitřní prostory zámku jsou otevřeny pro zájemce s doprovodem a odborným výkladem denně v 11:00, 13:00 a 15:00 za poplatek. Na vstupním nádvoří najdou i neubytovaní návštěvníci příjemnou kavárnu, přístupné hradby s výhledem do okolí, a také historické dělo. Pro ubytované hosty a skupiny umí personál zajistit historické programy, včetně dobové muziky a tanců, živých atrakcí, sokolníků, šermířů či rytířů. Během léta pro návštěvníky zámku připravili různé akce. Pravidelně každé dva týdny v pátek si mohou vychutnat dobrý film v Letním kině na nádvoří (30. 6., 14. 7., 28. 7., 11. 8.). Pro dospělé hosty je připravena degustace lahodných moků – 7. 7. degustace rumů v doprovodu saxofonu a 18. 8. degustace vína v doprovodu klavíru. Příznivci tanečních zábav jistě ocení Country bál (22. 7.) a tradiční Lidovou zábavu (4. 8.). Největšími letními akcemi bude koncert Kandráčovců v neděli 2. 7. a tematická The Grand retro show 12. 8.



Pro Čechy i Slováky jsou atraktivní i moravské Lázně Luhačovice. Roční návštěvnost hostů ze Slovenska se vyšplhala na cca 2000. Návštěvníky čekají rekonstruované ubytovací kapacity a zajímavá kulturní sezóna. Nedílnou součástí lázeňských pobytů je vyplnění volného času. Rodiny s dětmi je mají ve velké oblibě především na jednodenní výlety. Zážitkem jsou procházky v obnoveném lázeňském parku s výjimečnou architekturou, posezení v čokoládovně a cukrárnách, poslech kolonádových koncertů ale i jízda vyhlídkovým vláčkem až na přehradu v Pozlovicích, či plavání na koupališti Duha.

K nejoblíbenějším pobytům se řadí prodloužené wellness víkendy, relaxační pobyty, týdenní pro seniory, ale i klasické léčebné pobyty. Na lázeňské pobyty je nejoblíbenější




Průzkumy ukazují, že letošní léto bude pro Čechy a Slováky opět nejatraktivnější dovolená doma a v sousedních státech. Může za to přetrvávající bezpečnostní situace v nedávno nejnavštěvovanějších přímořských destinacích, jako jsou Egypt, Turecko, ale i zdražování v bezpečném Chorvatsku. Na druhé straně ještě nikdy nebyla nabídka domácích subjektů cestovního ruchu tak pestrá a kvalitní. Samozřejmostí jsou hotelové wellness, strava švédskými stoly a různorodé možnosti trávení času v okolí. Ceny jsou stále důležité, ale mnohem méně než v minulosti. Za kvalitu si rekreanti rádi připlatí. Na oplátku očekávají vysokou úroveň služeb, ochotný personál, kvalitní stravu a výjimečnost prostředí. K nejatraktivnějším zařízením, které splňují představu dobré dovolené v ČR i SR patří lázně, Vysoké a Nízké Tatry, či exkluzivní zámky a památky UNESCO.



Kdo se nenechal rozmazlovat kvalitní nabídkou wellness a lázeňských služeb v Bardejovských lázních, či moravských Lázních Luhačovice, neuvěří, že koupat se a slunit může člověk do sytosti i v nich, nejen u moře. Desítkami let ověřená jsou zařízení největší slovenské hotelové sítě SOREA, především ve Vysokých a Nízkých Tatrách. Většina z nich je vybavena vlastním wellness a jsou vhodná pro rodiny s dětmi. Výjimečné pocity relaxu, luxusu a historie si zase můžete dopřát v hotelu The Grand Vígľaš ****. Při poznávání krás Prahy zase potěší pohodlí a luxus hotelové sítě Sivek Hotels. Pokud chcete poznat výjimečnou lokalitu s krásnou přírodou a zajímavou historií, kde jste ještě nebyli, zkuste město Bardejov a Bardejovské lázně.



Severovýchod Slovenska ukrývá překvapení a skvosty, jaké nemají obdobu ani v těch nejvyhlášenějších turistických a rekreačních destinacích. Město Bardejov se právem pyšní opakovanými prvenstvími v soutěži o Nejkrásnější město Slovenska a Bardejovské lázně jsou oázou odpočinku, plnou architektonických skvostů, kterou si užila i císařovna Sissi. Na propagaci tohoto výjimečného koutu Slovenska pracuje i oblastní organizace cestovního ruchu (OOCR) "ŠARIŠ" - BARDEJOV. Okolí Bardejova a Bardejovských lázní se stalo atraktivní lokalitou pro cykloturisty, běžce i pěší turisty. Délka vybudovaných a udržovaných, navzájem propojených čtyř tras od minulého roku dosahuje spolu 7 km. Tvoří ji dva léčivé singletracky – Napoleon a Čerešenka, Kyslíková cesta Mihaľov – Bardejov a Kyslíková dráha v Bardejovských lázních. Všechny trasy jsou již plně funkční, označené a v současnosti využívané veřejností pro cykloturistiku, cvičení, pěší túry a procházky. Radniční náměstí Bardejova zdobí od loňského roku bronzová socha kata v životní velikosti a v centru Bardejovských lázní, přibyla nová odpočinková a sportovní zóna určená pro nejmenší turisty a rodiny s dětmi. Mimořádně oblíbená jsou wellness zařízení v Bardejovských lázních, a. s., nebo si návštěvníci mohou prohlédnout skvosty gotiky a renesance v centru Bardejova. Potěší je i pestrá regionální kuchyně a další atrakce. Nejreprezentativnější akcí města je tradiční Bardejovský jarmark koncem srpna (v roce 2017 to bude ve dnech 24. - 27. srpna). Město tehdy ožije ruchem obchodníků, řemeslníků a návštěvníky 666. ročníku historického a 46. ročníku novodobého Bardejovského jarmarku.

Město Bardejov se právem pyšní opakovanými prvenstvími v soutěži o Nejkrásnější město Slovenska. Návštěvníci zde mohou obdivovat Radniční náměstí s nádhernými gotickými měšťanskými domy, Bazilikou minor Sv. Egidia, s bývalou Městskou radnicí – první stavbou renesance na území Slovenska, v níž je umístěna expozice Šarišského muzea. Mezi klenoty patří Bardejovské suburbium – Stará synagoga v Bardejově. Stará synagoga byla vyhlášena za národní kulturní památku v roce 1970, mikve a bet hamidraš v roce 2000. Ve stejném roce bylo historické jádro města Bardejov spolu s židovským suburbiem zapsáno na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Mezi oblíbená návštěvní místa Bardejova patří i zachovaných 7 řeckokatolických a 1 římskokatolický dřevěný kostel: Hervartov, Tročany, Krivé, Kožany, Lukov, Frička, Jedlinka, Mikulášová, Zboj. Oblíbená je i Lesnická naučná stezka ČIERNA MLÁKA v Bardejovských lázních a tamní Skanzen – Muzeum lidové architektury. Příjemným cílem výletů je i agroturistické zařízení v Stebnícké Huti Sluneční Majer a Zborov. Z Bardejovských lázní přes Zborovský hrad je vybudována okružní naučná stezka. Bardejov a okolí jsou ideální destinací pro strávení rodinné dovolené, či výletu.

Bardejovské lázně se nacházejí 5 km od Bardejova. Patří k nejoblíbenějším a nejstarším slovenským lázním. Hosté mají na výběr ze dvou wellness komplexů a v létě je k dispozici i venkovní koupaliště v nádherném lesním prostředí. Větší Wellness SPA – bazénový a saunový svět je v hotelu Ozón a menší je v kongresovém hotelu Alexander. V komplexu Wellness Spa je možné využít denně bazén a saunový svět. Ve středu až neděli jsou přístupné i fitness, masáže a solárium. V hotelu Alexander je k dispozici ve středu až neděli whirlpool, finská a parní sauna, ochlazovací bazén, přívalová sprcha, tropická a masážní sprcha, tepidárium, fitness, masáže. Luxusní čtyřhvězdičkový kongresový hotel Alexander je nejlepší volbou pro konání kongresů, školení, seminářů, workshopů, teambuildingů, obchodních setkání, ale i svateb a zábav. Pyšní se tím, že patří mezi nejstarší lázně s nejdelší tradicí poskytování lázeňských služeb. Vychutnávala si je na léčení v roce 1895 manželka Františka Josefa I. císařovna Alžběta, zvaná Sissi, jejíž socha se vyjímá v lázeňském parku. Pobýval zde i rakousko-uherský císař Josef II. (1783), Marie Luisa, pozdější manželka císaře Napoleona (1809), ruský car Alexandr I. (1821) a polská královna Marie Kazimiera dʼArquien, manželka polského krále Jana III. Sobieského. Ze všech slovenských lázní mají Bardejovské nejširší indikační zaměření. Léčí se zde onkologické nemoci, nemoci oběhového a trávicího ústrojí, nemoci z poruchy látkové výměny a žláz s vnitřní sekrecí, netuberkulózní nemoci dýchacích cest, nemoci z povolání, onemocnění ledvin a močových cest, nemoci pohybového ústrojí a ženská onemocnění. Návštěvníci mají k dispozici dobrou kuchyni se švédskými stoly, pěkné výhledy na lázeňské domy, posezení v rozlehlém parku, či procházky po okolních horách.



Možnost strávit nezapomenutelný pobyt v renesančních, gotických a barokních prostorech a zažít tak autentickou historickou atmosféru života na zámku poskytuje zámecký hotel The Grand Vígľaš****. Spojuje v sobě historické prostředí, luxusní ubytování a prvotřídní služby. Hosté mají na výběr ze sedmi kategorií ubytování. Během horkých letních dnů si vychutnají příjemné ubytování bez prohřátých pokojů. Zároveň si užijí vodní radovánky v zámeckém hotelovém wellness centru (Wellness – Queen Barbara Spa), které je pojmenováno po královně Barbaře Celjské, která zde jako královna a manželka císaře Zikmunda dlouhá léta žila a spravovala okolní panství. Ubytovaným hostům je k dispozici bazén s protiproudem, vířivka, infrasauna, finská sauna, ochlazovací bazén a různé druhy masáží. Tento kongresový hotel s poskytováním wellness služeb, se stal po předloňském otevření symbolem nového trendu v hotelnictví na Slovensku. Vnitřní prostory zámku jsou otevřeny pro zájemce s doprovodem a odborným výkladem denně v 11:00, 13:00 a 15:00 za poplatek. Na vstupním nádvoří najdou i neubytovaní návštěvníci příjemnou kavárnu, přístupné hradby s výhledem do okolí, a také historické dělo. Pro ubytované hosty a skupiny umí personál zajistit historické programy, včetně dobové muziky a tanců, živých atrakcí, sokolníků, šermířů či rytířů. Během léta pro návštěvníky zámku připravili různé akce. Pravidelně každé dva týdny v pátek si mohou vychutnat dobrý film v Letním kině na nádvoří (30. 6., 14. 7., 28. 7., 11. 8.). Pro dospělé hosty je připravena degustace lahodných moků – 7. 7. degustace rumů v doprovodu saxofonu a 18. 8. degustace vína v doprovodu klavíru. Příznivci tanečních zábav jistě ocení Country bál (22. 7.) a tradiční Lidovou zábavu (4. 8.). Největšími letními akcemi bude koncert Kandráčovců v neděli 2. 7. a tematická The Grand retro show 12. 8.



Pro Čechy i Slováky jsou atraktivní i moravské Lázně Luhačovice. Roční návštěvnost hostů ze Slovenska se vyšplhala na cca 2000. Návštěvníky čekají rekonstruované ubytovací kapacity a zajímavá kulturní sezóna. Nedílnou součástí lázeňských pobytů je vyplnění volného času. Rodiny s dětmi je mají ve velké oblibě především na jednodenní výlety. Zážitkem jsou procházky v obnoveném lázeňském parku s výjimečnou architekturou, posezení v čokoládovně a cukrárnách, poslech kolonádových koncertů ale i jízda vyhlídkovým vláčkem až na přehradu v Pozlovicích, či plavání na koupališti Duha.

K nejoblíbenějším pobytům se řadí prodloužené wellness víkendy, relaxační pobyty, týdenní pro seniory, ale i klasické léčebné pobyty. Na lázeňské pobyty je nejoblíbenější čtyřhvězdičkový Jurkovičův dům a na wellness hotel Alexandria. Hotel Alexandria **** nabízí komfortní pokoje, reprezentační prostory, atraktivní balíčky, profesionální servis a špičkovou gastronomii – vše pod jednou střechou. Dále má wi-fi připojení, bazén, saunový svět, fitness centrum, lázeňské a wellness procedury. K dispozici jsou Francouzská restaurace a Night Club. Lázně vždy byly a zůstaly centrem společenského života a bohatého kulturního dění. Patří k nim prestižní Festival Janáček a Luhačovice. V Luhačovicích se dá příjemně strávit den procházkami, posezením v obnoveném lázeňském parku, ochutnáváním zdejších světoznámých minerálních vod na čele s Vincentkou a obdivováním pohádkově krásných staveb ve stylu lidové secese, které tu po sobě zanechal nejvýznamnější slovenský architekt Dušan Jurkovič. Z pobytu v lázních je zvykem si vozit dárky a suvenýry. Nejčastěji si návštěvníci vozí lázeňské oplatky, ale v Luhačovicích si mohou navíc přibalit i oblíbený likér Luhačovická bylinná a minerální vodu Vincentka v lahvích a výrobky na její bázi. Loni přibyla i další luhačovická rarita – unikátní lázeňský pohárek Nectarium.



Každý si určitě vybere z široké letní nabídky největší hotelové sítě na Slovensku SOREA, která má svá zařízení po celém Slovensku. K dispozici jsou zvýhodněné pobyty pro rodiny s dětmi, seniory i aktivní sportovce, spolu s bohatým programem. Senioři si mohou dopřát zasloužený odpočinek i se státní účelovou dotací pro důchodce. Sportovní nadšenci zase mají možnost využít cyklostezky v okolí hotelů SOREA a objevovat krásy slovenských hor či okolí hlavního města.

Pokud byste chtěli strávit léto v Praze, nejlepší základnou bude síť hotelů SIVEK HOTELS. V nabídce jsou pražské hotely Kampa Stará Zbrojnice ****, William *** +, Melantrich *** a Harmony ***. Pro návštěvníky má společnost bohatý doprovodný program s atrakcemi a exkurzemi.



Více informací je na: www.sorea.sk, www.kupele-bj.sk, www.bardejov.sk, www.LazneLuhacovice.cz, www.HotelAlexandria.cz, www.bohemia-lazne.cz, www.sivekhotels.cz, www.grandviglas.com

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce