Pohádková dovolená na souostroví Seychely

Datum: 10.06.2017 Autor: NewTravel.cz Přečteno: 879

Zima je již za dveřmi a krásné letní dny jsou v nedohlednu. Nejste nadšeni z této představy? Nezoufejte! Máme pro vás jednoduché řešení! Vydejte se na exotickou dovolenou do teplých krajů, kde na vás čekají nádherné pláže, tyrkysové moře, slunce a pohoda.

Dovolená Seychely
Zájezdy Seychely

Zima je již za dveřmi a krásné letní dny jsou v nedohlednu. Nejste nadšeni z této představy? Nezoufejte! Máme pro vás jednoduché řešení! Vydejte se na exotickou dovolenou do teplých krajů, kde na vás čekají nádherné pláže, tyrkysové moře, slunce a pohoda. Udělejte radost svým blízkým a prožijte společně dny v tropickém ráji. Zapomeňte na starosti a dopřejte si odpočinek na prosluněné pláži. Neváhejte a vyberte si některý z last minute zájezdů na Seychely!



Souostroví Seychely se nachází v Indickém oceánu a je tvořeno celkem 115 ostrovy. K nejznámějším seychelským ostrovům patří Mahe, Praslin a La Digue. V hlavním městě Victorie, které leží na největším ostrově Mahe, se nachází mezinárodní letiště a přístav. Ne nadarmo patří Seychely k nejoblíbenějším turistickým destinacím. Krásné pláže, blankytně modré moře a krásné slunečné dny vám zajistí tu nejlepší dovolenou. Neváhejte a přijeďte se ohřát do této exotické krajiny. Vychutnejte si místní speciality, vyzkoušejte nejrůznější vodní sporty a užijte si dovolenou na Seychelách.



Zajímavosti Seychel



Každý, kdo již Seychely navštívil, byl tímto rájem na zemi doslova uchvácen. Jakmile vstoupíte bosou nohou do vyhřátého písku seychelských pláží, už se vám nebude chtít vracet! Hlavní město Seychel Victoria je nejmenším hlavním městem na světě. Pokud vás omrzí lenošení na pláži, vydejte se za poznáním. Za návštěvu jistě stojí Morne Seychellois National Park, který pokrývá 20% ostrova Mahé a je největším národním parkem na Seychelách. Uvnitř parku je i nejvyšší hora Seychel Morne Seychellois, která nabízí výhled na Victorii.



Korálové útesy, které obklopují atol Cosmoledo, jsou nejkrásnějším místem pro potápění. V přírodní rezervaci na ostrově Aride je největší hustota plazů na světě. Prožijte nezapomenutelné chvíle v tomto tropickém ráji. Ubytovat se můžete v útulných bungalovech a v nabídce je i možnost služeb all inclusive s neomezenou konzumací jídla a nápojů. Vyberte si některý z leteckých zájezdů na Seychely a prožijte prosluněné dny v ráji!

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce