Chcete krásně dlouhé vlasy? V ProfiBeauty vaše starosti vyřeší

Datum: 22.12.2016 Autor: Kamila Smetanová Přečteno: 1329

Dlouhé vlasy dnes může mít každá žena. Dnes je totiž zcela přirozené prodlužování vlasů. Jen je potřeba se svěřit do rukou profesionálů, jako je například Son ProfiBeauty v Praze 2 na Vinohradech.

salon ProfiBeauty
prodlužování vlasů
samoopalovací nástřik

Řadíte-li se jako já mezi ženy, které jsou nespokojené se svojí délkou vlasů, tak právě pro vás je vhodný tento článek. Jako malá jsem problém s růstem vlasů neměla, ba naopak, maminka mě musela neustále stříhat, aby moje vlásky nebyly nakonec delší než já sama, ale čím jsem starší, tím dávám mým vlasům více zabrat a ty mi to oplácí tím, že prostě nerostou. Vyzkoušela jsem už několik značek speciální vlasové kosmetiky, a i když mi nepatrně pomohly, ztracenou délku jim stejně nevykouzlily. Mé kamarádky mají v oblasti módy, kosmetiky a různé péči o tělo větší přehled, a tak jsem dala na jejich rady a hledala prodlužování vlasů. Do oka mi padl salon ProfiBeauty, který se nachází v centru Prahy, přesněji na královských Vinohradech a už řadu let se zaměřuje na prodlužování vlasů a zahušťování vlasů. Když jsem poprvé vstoupila do tohoto kadeřnictví, ohromil mě design, který je pojatý v královském duchu. Během návštěvy se o mě i královsky starali, dostala jsem opravdu vynikající šálek kávy, listovala jsem si různými módními časopisy a k tomu měla zdarma samozřejmě wifi. S kadeřnicí jsem řešila svůj problém nerostoucích vlasů a probraly jsme tak, jak by bylo nejlepší vlasy prodloužit, jakými vlasovými prameny a na kolik mě to vše vyjde.



Teď už mi jen zbývalo vybrat si ze čtyř metod prodlužování, které v salonu nabízejí. První metodou je Chcete krásně dlouhé vlasy? V ProfiBeauty vaše starosti vyřeší, tato metoda nabízí prodloužení nebo zahuštění vlasů, které jsou krátké pouze 1 cm. Extend magic byla vyvinuta především pro onkologicky nemocné pacienty, kteří při léčbě ztrácejí vlasy. Tito lidé většinou volí paruky nebo šátky, ale ani jedno nevypadá 100% přirozeně a na sebevědomí jim to nepřidá. Metoda extendmagic zajistí permanentí řešení a nemusí být jen pro nemocné. Tato metoda je vhodná pro dámy i pány, kterým se začíná dělat nevzhledná lysinka. Jediným mínusem je cena, která je mezi metodami nejvyšší, ovšem výsledky za to stojí!



Salon ProfiBeauty pracuje jen s kvalitními středoevropskými vlasy a východoevropskými vlasy, nemusíte se tak bát, že by vám na hlavu připevnili prameny nějaké pochybné kvality, které nic nevydrží. Středoevropské vlasy jsou klenotem mezi vlasy, dokonale se přizpůsobí vašim vlastním vlasům, jsou hebké a jemné, nedoporučují se pouze ženám s hrubšími vlasy nebo těm, které si pravidelně vlasy tepelně upravují. Pro tyto ženy jsou vhodnější východoevropské vlasy. Oba typy vlasů vám osobně ukáží v jejich prodejně, která se nachází hned pod salonem. V této prodejně si vyberete délku vlasů, hustotu a hlavně odstín vlasů. Já osobně jsem zvolila středoevropské vlasy v odstínu nejsvětlejší blond.



Velice známé je prodlužování vlasů keratinem. V salonu si můžete vybrat buď keratin za tepla, nebo keratin za studena. K prodloužení u keratinu za tepla se používají tavící kleště zahřáté na vysokou teplotu, což v jiném salonu může způsobit popálení vlasové pokožky nebo spálení vlasů. Keratin za studena je šetrnější, neprodlužuje se pomocí vysoké teploty, nýbrž speciálním přístrojem, který za pomoci ultrazvukových vln vlasy připevňuje prameny. A nakonec vlasové pásky - tato metoda prodlužování je v poslední době velice oblíbená a žádaná, já sama jsem si vlásky nechala prodloužit touto metodou. Narozdíl od ostatních metod nestrávíte v salonu několik hodin, ale krásně dlouhé vlasy máte do 50 minut. Spoje jsou navíc ploché, téměř neviditelné, pohodlné při nošení a ani při spánku mě nikde netlačí.



Musíte počítat s tím, že ceny za prodloužení vlasů jsou zcela odlišné stejné v porovnání se stříháním nebo barvením. Cena se odvíjí od vámi zvolené metody, délky vlasů, hustotě vlasů a vlasovém materiálu. Můžu vám zaručit, že v ProfiBeauty provádějí prodloužení vlasů levně, když to porovnám s kvalitou odvedené práce.



Do salonu ProfiBeauty nemusíte zavítat jen kvůli prodlužování vlasů nebo zahušťování vlasů, jako každé jiné kadeřnictví i oni poskytují klasické služby jako je stříhání, barvení nebo styling. Pokud nevíte co s vlasy na nějakou speciální událost nebo sháníte profesionála, který vám udělá dokonalý svatební účes, opět doporučuji tento salon. Sama jsem se svěřila do jejich rukou a takový účes, co mi udělali, jsem ani nechtěla sundat.



Jestliže vás trápí, že v zimě vaše pokožka není tak krásně čokoládová jako po dovolené nebo v létě nemáte čas chodit se opalovat, pak vřele doporučují samoopalovací nástřik, který rovněž provozují v ProfiBeauty. Oproti sluníčku nebo solárku, je toto opalování zdravé a nástřik opálení vám nezabere víc jak 10 minut. I já jsem si prošla řadou samoopalovacích krémů a samoopalovacích sprejů, téměř vždy se mi udělaly skvrny a moje pokožka chytla oranžový nádech. Samoopalovací nástřik je rovnoměrný a protialergení, je totiž 100% přírodní a krásně voní!

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce