Hledáte zajímavé místo pro kongres? Vsaďte na lázně

Datum: 13.01.2016 Autor: paper life Přečteno: 1230

Požadavky na výjimečné prostředí, luxusní ubytování s přidanými službami – nejlepší wellness, dokonalé technické zabezpečení prostor, kulinářskou kuchyni a to vše za přijatelné ceny, nejlépe splňují lázně. Právě proto se staly magnetem pro pořádání kongresů, konferencí, zasedání, porad, pracovních setkání, eventů, společenských akcí, plesů a svateb. Představujeme vám několik výjimečných destinací v České a Slovenské republice, které nabízejí vedle profesionality i exkluzivitu. Je jen na vás, jestli nejbližší akci zorganizujete v českých Bohemia-lázních v Karlových Varech, v moravských Lázních Luhačovice, nebo ve slovenských Bardějovských lázních, Lázních Aphrodite Rajecké Teplice, na opravdovém zámku ve Vígľaši, či v některém z hotelů sítě SIVEK HOTELS.



Konference & events s výjimečnou nabídkou služeb v Luhačovicích

Přemýšlíte, jak nejlépe zajistit konferenci, nebo firemní akci tak, aby se konaly v atraktivním prostředí plném přírodní a architektonické krásy, dokonalých služeb a chcete, aby všichni účastníci na ně ještě dlouho vzpomínali? Objevte kouzlo největších moravských lázní, které se nacházejí v malebném údolí řeky Šťávnice na pomezí Slovácka a Valašska, nedaleko hranic se Slovenskem. Luhačovice jsou městem, které nabízí mnoho příležitostí k procházkám a výletům do okolí a je charakteristické díky nejvýznamnějšímu slovenskému architektovi Dušanu Jurkovičovi.

Výkonný ředitel Lázní Luhačovice, Ing. Jiří Dědek, MBA, k tomu uvádí: ,,Ideálním partnerem pro pořádání konferencí a firemních akcí je společnost Lázně Luhačovice, a. s., která disponuje funkcionalistickým objektem Společenský dům. Jeho kapacita umožňuje organizovat společenské a kongresové akce od 8 osob do 700 osob. Stejně velkoryse řešený Spa & Wellness hotel Alexandria **** umožňuje pořádání společenských a firemních akcí do 80 osob. Kromě špičkových služeb naše společnost nabízí i širokou škálu doprovodných aktivit. Patří k nim wellness procedury, výlety do okolí, exkurze s degustací (do pivovaru, lihovaru nebo čokoládovny), outdoor aktivity (jízda na kole, pěší turistika, nordic walking, pétanque, frisbee), hudební programy různých žánrů, ochutnávky vín, doutníků, fotokoutek, služby profesionálního fotografa, mobilní casino, facepainting, bodypainting a mnoho dalších."

Společenský dům se nachází v centru Lázeňského náměstí, přímo naproti lázeňské kolonádě. Splňuje všechny předpoklady pro pořádání konferenčních akcí. Zrekonstruovaný interiér překvapí svou jednoduchostí a variabilností, disponuje kongresovým sálem s kapacitou až pro 250 osob s možností propojení audio a video technikou se salonkem s kapacitou až pro 80 osob. Dále má 7 salonků pro 8 - 80 osob, dvě restaurace pro 2-krát 160 osob, spojené tanečním parketem a stylovou vinárnu Domino s živou hudební produkcí pro 140 osob. Většina prostor má denní světlo s možností zatemnění. Jednotlivé jednací prostory ve Společenském domě jsou spojeny foyer a chodbami ideálními pro konání doprovodných prezentací, registrací a prezencí. Specializuje se na pořádání konferencí a dalších akcí až do 400 osob, včetně stravování a společenského a animačního programu. Nabízí také zajištění cateringu na výstavní stánky. ,,Jednou z nejreprezentativnějších akcí ve Společenském domě bylo zasedání ministrů práce a sociálních věcí EU, které se konalo v lednu 2009," upozornil J. Dědek.

Hotel Alexandria **** nabízí komfortní pokoje, výhodné ceny ubytování pro firmy, reprezentační prostory, atraktivní konferenční balíčky, všechny služby, profesionální servis a špičkovou gastronomii – vše pod jednou střechou. Dále má wi-fi připojení, moderní konferenční techniku, klimatizované prostory, bazén, saunový svět, fitness centrum, lázeňské a wellness procedury. K dispozici jsou Francouzská restaurace a Night Club s kapacitou až 80 osob.

Na společenský večer je k dispozici živá nebo reprodukovaná hudba všech žánrů, moderátoři, vystoupení revivalových kapel, grilování a příprava jídel na roštu, barmanská show a další.



Bohemia-lázně Karlovy Vary jsou sázkou na světoznámou jistotu

Kde může být lepší uspořádat kongresy, firemní akce, konference, zasedání, porady, pracovní setkání, eventy, společenské akce, plesy, než v Karlových Varech? Toto výjimečné město splňuje všechny náročné podmínky na konání jakékoli akce tohoto charakteru. Exkluzivní mezinárodní prostředí, kvalitní ubytování s přidanými wellness službami, dokonalé technické zabezpečení prostor, sytá kuchyně a to vše za přijatelné ceny naleznete v zařízeních Bohemia-lázní, a. s., Karlovy Vary.

Ředitel lázní Jiří Sluka k tomu říká: ,,Všechny naše ubytovací kapacity, ať už sanatorium Kriváň, nebo hotely Slovan a Concordia, jsou umístěny v blízkosti kolonád. Budova sanatoria Kriváň je u nás nejvhodnějším místem pro konání firemních akcí, kongresů, školení, seminářů, prezentací, workshopů, obchodních jednání, oslav, svateb, atd. Firmy mohou ke svým prezentacím či firemním setkáním využít klimatizovaný konferenční sál. Ten zabírá plochu 95 m2 a je v něm k dispozici 60 míst v seminární úpravě a 95 míst v koncertní úpravě. Pro pohodlí hostů je zde možnost parkování v našem vlastním parkovacím domě. Samozřejmostí jsou i cateringové služby, technické zázemí (projektory, počítače, promítací plátno, DVD velkoplošná obrazovka, WiFi, ozvučení, částečně denní světlo, sekretářské práce (fax, kopírka, ...), dopravní služby (transfery, taxi), reprodukovaná i živá hudba, koncert, fotografické služby, kulturní a animační program, ohňostroj."

Dodává, že pobyt v Bohemia-lázních přináší kombinaci zábavy, relaxu a procedur. Navíc v krásném prostředí. Každý si zde odpočine od stresů a nabije se pozitivní energií. Hosté mají k dispozici různé druhy pobytů. Mezi základní patří lázeňské a hotelové pobyty. Rozdíl mezi nimi je v tom, že lázeňské pobyty již v ceně zahrnují i lázeňské procedury a vyšetření lékařem, zatímco u hotelových pobytů si tyto procedury mohou hosté dokoupit. Minimální délka pobytu je u hotelového pobytu 4 noci a při lázeňském 7 nocí. Ceny jsou příznivé a například noc v hotelu Slovan a Concordia s plnou penzí stojí jednu osobu ve dvoulůžkovém pokoji 1 675 Kč a v jednolůžkovém 1 875 Kč. Rádi u nás přivítáme všechny hosty. Obzvláště nám záleží na domácí klientele, která jezdí do Karlových Varů méně, než by mohla a jak bychom si to přáli. V Bohemia-lázních je možné strávit i závěr roku a Silvestra, " konstatuje J. Sluka.

Bohemia-lázně nabízejí kromě silvestrovských pobytů především klasické léčebné pobyty. V nabídce dále mají vánoční, velikonoční, nebo několikadenní relaxační a regenerační pobyty. Programy oslovují všechny věkové kategorie. V ceně většiny pobytů je i vstup do nového Wellness & Spa centra (bazén s protiproudem, chrličem, masážní lavicí a volný vstup do saunového koutku - finská, parní sauna, infrasauna, ledová kabina). Klient si může vybrat a doplatit z nabídky více než 45 druhů procedur ve vlastním moderním balneoprovozu (procedury v termální minerální vodě).

Wellness pobyty nabízejí skvělé možnosti odpočinku i aktivního strávení volného času - plavání v relaxačním bazénu, zahřátí v saunovém koutku a zchlazení v ledové komoře nebo pod sprchovým chrličem. Léčebné procedury spočívají především v lázních, masážích, elektroléčbě, světloléčbě a zábalech. Z masáží je v nabídce klasická masáž částečná, reflexní masáž, podvodní masáž. Elektroléčbu a fyziatrické výkony zastupují - diadynamik, diathermie, Endo vaco, ultrazvuk, VAS-07, magnetoterapie. Světloléčbu - biolampa, laserová terapie, solux. Klienti mají k dispozici i tepelné procedury - parafín, parafango, jednorázové rašelinové zábaly, rašelinový zábal klasický, kryoterapie, zábalová vana Haslauer.



Užijte si antický styl v Lázních Aphrodite v Rajeckých Teplicích

Konference už nemusí být jen nudnou záležitostí v obyčejném hotelu bez možnosti strávit zbývající volný čas smysluplnou a příjemnou činností. V současnosti se dá spojit práce i s relaxací. Právě zmíněné spojení nabízejí světové Lázně Aphrodite Rajecké Teplice, kde vám na míru připraví konference, eventy, nebo firemní akce. V první řadě vás potěší individuální přístup ze strany manažerů při pořádání akcí, ať při výběru outdoorových aktivit, nebo kulturních programů.

Viceprezident Slovenských liečebných kúpeľov (SLK) Rajecké Teplice Zdenko Miškolci poznamenal: „Na kongresové účely máme dvě konferenční místnosti s technickým vybavením a denním světlem do 60 osob, pro 80 osob je vhodný restaurační salonek také s technickým vybavením a denním světlem. V nabídce je také restaurace Aphrodite Palace zařízená v luxusním stylu s open konceptem pro 205 osob, která je vhodná na firemní večírky, módní přehlídky, či plesy. K dispozici je také propojení restaurace s nočním Cabaret barem s lounge pro přibližně 80 lidí, který se otevírá během vánočních svátků. Pro ty, co si chtějí vychutnat výhled na vnitřní bazény v krásném prostoru, je zde kavárna Aphrodite, vhodná na firemní večeři, ale i rauty a bankety. Koncem léta se dostavěla i nová restaurace Apolón u venkovních bazénů pro 100 lidí, která nabídne netradiční kongresy v unikátním prostředí přímo v přírodě a u bazénů. Asi 50 metrů od hotelu se nachází městský kongresový sál pro 150 lidí s foyer a kuchyňkou. Kapacita na kongresy je tedy celkem až pro 600 osob v téže době."

Největší chloubou lázní je luxusní, nově otevřený 5-hvězdičkový komplex Aphrodite Palace, který vyrostl přímo v areálu hotelu Aphrodite u venkovních bazénů a hosté se klimatizovaným přechodem dostanou přímo do hotelu Aphrodite, kde si mohou vyzkoušet různé blahodárné léčivé procedury a v kavárně pod kupolí si vychutnat výbornou kávu, či preventivní čaj Ganoderma. Kromě dalších výhod, jako je roomservis, snídaně, obědy a večeře s nealko nápoji v ceně, bezplatné parkování v bezprostřední blízkosti apartmánového domu, župany, či možnost poskytnutí masáže přímo v apartmánu, budou mít klienti k dispozici svého asistenta, který jim pomůže zajistit všechny požadavky. Nezaostává ani čtyřhvězdičkový hotel Aphrodite Palace, otevřený loni. Tento luxusní hotel má vlastní kulinářskou restauraci a je situován v centru lázeňského městečka. V prostorné restauraci s nočním Cabaret barem dokáží lázně připravit úžasnou akci s kulturním programem pro 350 osob.

Návštěvníci, kteří přijedou ze stresu velkoměsta, si kromě prostředí hotelů Aphrodite Palace, postavených v antickém stylu s přírodními materiály jako jsou dřevo, mramor, onyx, nebo zlato, mohou vychutnat i aktivní relax. Okolí s množstvím zeleně nabízí možnosti různých outdoorových aktivit, výletů do okolí za historickými a přírodními památkami, ale hosté zde najdou i komplex venkovních bazénů. Lázně Rajecké Teplice a jejich zařízení Spa Aphrodite jsou doslova perlou regionu i celého Slovenska!



Bardejovské lázně nabízejí císařovnu Sissi i wellness relax

Konference, či školení se už nemusí spojovat jen s obyčejným hotelem bez možnosti jakékoliv jiné aktivity. Naopak, taková akce se dá spojit s relaxací a strávit i příjemně, například v pěkném přírodním a historickém prostředí a s lázeňskými procedurami. Stačí si jen vybrat z nabídky, kterou mají Bardejovské lázně.

Ekonomicko-obchodní ředitelka Bardejovských lázní Tamara Šatanková k tomu říká: „Ubytování nabízíme v lázeňském Hotelu Ozón *** a v hotelu Astória *** a od ledna 2016 to bude možné i v zrekonstruovaném kongresovém hotelu Alexander ****. Lázeňský hotel Ozón je největším ubytovacím zařízením Bardejovských lázní a svou nabídkou služeb uspokojí i náročné návštěvníky. Propojený je s Lázeňským domem - Balneoterapií, kde se podávají lázeňské procedury. V hotelu Ozón si můžete vybrat, kde uspořádáte svou konferenci. Na výběr je společenská místnost, která má max. 100 míst na kinové sezení, kavárna - 140 míst na divadelní uspořádání a 60 míst k sezení u stolů, nebo modrý salonek pro max. 24 osob k sezení u stolů - v každém jednací místnost a přilehlé prostory. Hotel Astória se nachází v centru přímo naproti lázeňské kolonádě a je historickou dominantou lázní. Také je propojen chodbou s lázeňským domem - Balneoterapií. Z prostor si můžete vybrat například koncertní sál hotelu Astória s maximální kapacitou 100 míst na divadelní uspořádání, nebo salonek pro 15 osob k sezení u oválného stolu.

Nový kongresový hotel Alexander **** bude otevřen v lednu 2016. Nabízí až 300 kongresových míst v 3 variabilních řešeních. Ubytovací kapacita je 150 míst. Technické vybavení určené pro kongresy je na nejmodernější úrovni. Patří sem například klimatizace, vysokorychlostní wifi připojení na internet, dataprojektory, ozvučení, mikrofony, LCD TV a DVD přehrávač, promítací plátno, office služby, řečnický pult, flipcharty a tlumočnické zařízení. Hotel je propojen spojovací chodbou s hotelem Ozón, kde jsou k dispozici wellness služby.

V Bardejovských lázních je mnoho možností, jak využít volný čas. V létě je pro klienty k dispozici venkovní koupaliště s vyhřívanou vodou. Potěší i solná jeskyně v zařízení Alžběta, kde bydlela i císařovna Sissi. Pro milovníky sportu lázně nabízejí 6 tenisových kurtů, squashové hřiště, bowling bar, petang, minigolf, půjčovnu kol. Nejatraktivnějším zařízením je Wellness spa v hotelu Ozón s vodním a saunovým světem. Vodní svět tvoří rekreační a klidový bazén s atrakcemi, jako jsou vodní číše, vodní dělo, hydromasážní trysky, dnová perlička, trubkové lehátko, sedací lavice se vzduchem, protiproud, podhladinové LED osvětlení zabudované do stěn bazénu, ale také dětský bazén s atrakcemi. Saunový svět tvoří sauny jako suchá, parní, bylinková a součástí je i jednostupňová infrasauna, tepidárium, Kneippova šlapací lázeň, ledové vědro, přívalová sprcha, tropická a masážní sprcha.



Konference na zámku? Navštivte Hotel The Grand Vígľaš

Možnosti pro uspořádání kongresů poskytují různé hotely, ale něčím zcela výjimečným je zorganizovat je na zámku. Takovou možnost máte v nově zrekonstruovaném Vígľašském zámku, který je symbolem nového trendu v hotelnictví na Slovensku. Dnes je z něj kongresový hotel The Grand Vígľaš **** s poskytováním wellness služeb. Nabízí několik prostorů, jakými jsou Kongresový sál krále Zikmunda, Kongresový sál krále Matyáše Korvína, a bílý a červený salonek. Kongresový sál krále Zikmunda je pojmenován po králi Zikmundovi Lucemburském. Poskytuje neobvyklý a zajímavý prostor pro slavnostní eventy ale i odborné akce. Sál je prosklený a prostorný o rozloze 300 m², vytesaný do skály a má zabudovaný dataprojektor a plátno. Kapacita tohoto kongresového sálu je v případě divadelního uspořádání 200 míst, při rozložení do tvaru U 50-70 míst a při školním sezení 120 míst. Kongresový sál krále Matyáše Korvína je menší o rozměrech 63 m². Nachází se na vstupním nádvoří a má přenosný dataprojektor a plátno. Kapacitu má při divadelním uspořádání 50 míst a při školním sezení 30 míst. Nejmenší kapacitu nabízejí bílý a červený salonek. Červený má stejnou rozlohu jako kongresový sál krále Matyáše Korvína s kapacitou 16 míst a bílý je menší, s rozlohou 33 m² a kapacitou 10 míst. Tyto salonky jsou vhodné na speciální setkání a privátní události. Zaujmou také svou dobovou atmosférou, která je kombinovaná s moderním vybavením.

V Zámku Vígľaš jsou navíc k dispozici i venkovní prostory pro různé eventy, kterými jsou dvě prostorné nádvoří, vstupní a vnitřní. Pro otevřené veřejné akce je vhodné vstupní nádvoří o rozloze cca 1500 m², protože je přístupné i návštěvníkům, kteří nejsou ubytováni. Na velké soukromé akce, jakými jsou různá vystoupení a koncerty, je ideální vnitřní nádvoří o rozloze cca 1200 m², nad kterým je situována prostorná terasa. Ta je využitelná na různé společenské, ale i gastronomické akce a má rozlohu cca 700 m². Pokud si rezervujete uzavřenou společnost v hotelu, dokáže vám Zámek Vígľaš pronajmout celý hotel se všemi prostorami a vybavením.



Prostory pro pracovní setkání nabízejí i hotely sítě SIVEK HOTELS

Chcete-li uspořádat firemní akci, konferenci, školení, či seminář v České republice, jsou vám k dispozici hotely sítě SIVEK HOTELS. Například hotel Selský Dvůr nabízí konferenční salonek vybavený moderní konferenční technikou, kterou v případě zájmu klienta lze doplnit či přizpůsobit jeho potřebám, například místnost zatemnit. Pro privátnější potřebu je v nabídce salonek v restaurační části hotelu, pro větší společnost je možné využít oddělenou část restaurace. Zasedací místnost je vybavena TV, DVD, videem, plátnem, dataprojektorem, flip-charty, možností ozvučení a zajištění překladatelských služeb. Hotel je oblíbený nejen pro konferenční a gastronomické zázemí, ale i pro svou výhodnou polohu, dopravní dostupnost a vlastní parkoviště a pokrytý je wifi signálem umožňujícím bezplatné připojení na internet. Pro účastníky seminářů a školení je v nabídce i coffee break s kávou, čajem, minerálkou, slaným a sladkým občerstvením nebo se nabídka přizpůsobí přání klienta. Je možné také připravit pracovní oběd formou jednotného menu. Při slavnostnějších příležitostech je v exkluzivním interiéru doporučený banket, raut, či slavnostní servírování večeře.

Několik konferenčních prostor a hotelových salonků s běžnou konferenční technikou nabízí i Hotel Kampa-Stará Zbrojnice. Variabilní uspořádání různých akcí až pro 250 účastníků nabízí velký kongresový prostor a několik menších salonků. Prostory jsou zdobené v rytířském stylu. Paralelní oddělené jednání či prezentace mohou probíhat současně, aniž by se účastníci navzájem rušili. Interiér gastronomické části je upraven tak, aby hotelu vrátil romantickou atmosféru z doby jeho vzniku koncem 17. století. Rytířský sál s replikami dobových zbraní, rytířského brnění a doplňků se považuje za jeden z exkluzivních konferenčních prostor Prahy. Kromě firemních akcí se zde pořádají i svatby, hostiny a rauty. Občerstvení, obědy, večeře, coffe breaky, rauty nebo slavnostní recepce jsou zabezpečovány vyškolenými gastronomickými odborníky s mezinárodními zkušenostmi a oceněními. Kapacita prostor je různá. Největší prostor nabízí Michnův Palác s 300 m², který nabízí při uspořádání divadlo 100 míst, škola a tvar U / I 48 míst a při rautu 120. Menší, o rozloze 216 m², je Rytířský sál, do kterého se při umístění divadlo a banket vejde 200 osob, škola 100, raut 250 a tvar U / I 66/55. Mušketýrský salonek o rozloze 46 m² nabízí při divadle 55 míst, škole 20, banketu 40, rautu 50, tvarech U / I 0/35 míst. Nejmenším prostorem je Střelecký salonek, který má 44 m², a při rozložení divadlo a raut nabízí 40 míst, při banketu 32, škole 18 a tvaru U / I 24/18 míst. Možnosti jsou tedy opravdu různé a vybrat si můžete, co vám vyhovuje.



Neváhejte si vybrat z bohaté nabídky. Firemní akce, či konference, kterou uspořádáte mimo firmu, v příjemném prostředí ať už lázní, nebo luxusních hotelů, může vaší společnosti jen pomoci. Zaměstnanci, nebo obchodní partneři příjemně zrelaxují a v dobré náladě můžete probrat všechny (nejen) pracovní záležitosti.



Více informací je na: www.bohemia-lazne.cz, www.LazneLuhacovice.cz, www.HotelAlexandria.cz, www.kupele-bj.sk, www.spa.sk, www.grandviglas.com, www.sivekhotels.com.




Požadavky na výjimečné prostředí, luxusní ubytování s přidanými službami – nejlepší wellness, dokonalé technické zabezpečení prostor, kulinářskou kuchyni a to vše za přijatelné ceny, nejlépe splňují lázně. Právě proto se staly magnetem pro pořádání kongresů, konferencí, zasedání, porad, pracovních setkání, eventů, společenských akcí, plesů a svateb. Představujeme vám několik výjimečných destinací v České a Slovenské republice, které nabízejí vedle profesionality i exkluzivitu. Je jen na vás, jestli nejbližší akci zorganizujete v českých Bohemia-lázních v Karlových Varech, v moravských Lázních Luhačovice, nebo ve slovenských Bardějovských lázních, Lázních Aphrodite Rajecké Teplice, na opravdovém zámku ve Vígľaši, či v některém z hotelů sítě SIVEK HOTELS.



Konference & events s výjimečnou nabídkou služeb v Luhačovicích

Přemýšlíte, jak nejlépe zajistit konferenci, nebo firemní akci tak, aby se konaly v atraktivním prostředí plném přírodní a architektonické krásy, dokonalých služeb a chcete, aby všichni účastníci na ně ještě dlouho vzpomínali? Objevte kouzlo největších moravských lázní, které se nacházejí v malebném údolí řeky Šťávnice na pomezí Slovácka a Valašska, nedaleko hranic se Slovenskem. Luhačovice jsou městem, které nabízí mnoho příležitostí k procházkám a výletům do okolí a je charakteristické díky nejvýznamnějšímu slovenskému architektovi Dušanu Jurkovičovi.

Výkonný ředitel Lázní Luhačovice, Ing. Jiří Dědek, MBA, k tomu uvádí: ,,Ideálním partnerem pro pořádání konferencí a firemních akcí je společnost Lázně Luhačovice, a. s., která disponuje funkcionalistickým objektem Společenský dům. Jeho kapacita umožňuje organizovat společenské a kongresové akce od 8 osob do 700 osob. Stejně velkoryse řešený Spa & Wellness hotel Alexandria **** umožňuje pořádání společenských a firemních akcí do 80 osob. Kromě špičkových služeb naše společnost nabízí i širokou škálu doprovodných aktivit. Patří k nim wellness procedury, výlety do okolí, exkurze s degustací (do pivovaru, lihovaru nebo čokoládovny), outdoor aktivity (jízda na kole, pěší turistika, nordic walking, pétanque, frisbee), hudební programy různých žánrů, ochutnávky vín, doutníků, fotokoutek, služby profesionálního fotografa, mobilní casino, facepainting, bodypainting a mnoho dalších."

Společenský dům se nachází v centru Lázeňského náměstí, přímo naproti lázeňské kolonádě. Splňuje všechny předpoklady pro pořádání konferenčních akcí. Zrekonstruovaný interiér překvapí svou jednoduchostí a variabilností, disponuje kongresovým sálem s kapacitou až pro 250 osob s možností propojení audio a video technikou se salonkem s kapacitou až pro 80 osob. Dále má 7 salonků pro 8 - 80 osob, dvě restaurace pro 2-krát 160 osob, spojené tanečním parketem a stylovou vinárnu Domino s živou hudební produkcí pro 140 osob. Většina prostor má denní světlo s možností zatemnění. Jednotlivé jednací prostory ve Společenském domě jsou spojeny foyer a chodbami ideálními pro konání doprovodných prezentací, registrací a prezencí. Specializuje se na pořádání konferencí a dalších akcí až do 400 osob, včetně stravování a společenského a animačního programu. Nabízí také zajištění cateringu na výstavní stánky. ,,Jednou z nejreprezentativnějších akcí ve Společenském domě bylo zasedání ministrů práce a sociálních věcí EU, které se konalo v lednu 2009," upozornil J. Dědek.

Hotel Alexandria **** nabízí komfortní pokoje, výhodné ceny ubytování pro firmy, reprezentační prostory, atraktivní konferenční balíčky, všechny služby, profesionální servis a špičkovou gastronomii – vše pod jednou střechou. Dále má wi-fi připojení, moderní konferenční techniku, klimatizované prostory, bazén, saunový svět, fitness centrum, lázeňské a wellness procedury. K dispozici jsou Francouzská restaurace a Night Club s kapacitou až 80 osob.

Na společenský večer je k dispozici živá nebo reprodukovaná hudba všech žánrů, moderátoři, vystoupení revivalových kapel, grilování a příprava jídel na roštu, barmanská show a další.



Bohemia-lázně Karlovy Vary jsou sázkou na světoznámou jistotu

Kde může být lepší uspořádat kongresy, firemní akce, konference, zasedání, porady, pracovní setkání, eventy, společenské akce, plesy, než v Karlových Varech? Toto výjimečné město splňuje všechny náročné podmínky na konání jakékoli akce tohoto charakteru. Exkluzivní mezinárodní prostředí, kvalitní ubytování s přidanými wellness službami, dokonalé technické zabezpečení prostor, sytá kuchyně a to vše za přijatelné ceny naleznete v zařízeních Bohemia-lázní, a. s., Karlovy Vary.

Ředitel lázní Jiří Sluka k tomu říká: ,,Všechny naše ubytovací kapacity, ať už sanatorium Kriváň, nebo hotely Slovan a Concordia, jsou umístěny v blízkosti kolonád. Budova sanatoria Kriváň je u nás nejvhodnějším místem pro konání firemních akcí, kongresů, školení, seminářů, prezentací, workshopů, obchodních jednání, oslav, svateb, atd. Firmy mohou ke svým prezentacím či firemním setkáním využít klimatizovaný konferenční sál. Ten zabírá plochu 95 m2 a je v něm k dispozici 60 míst v seminární úpravě a 95 míst v koncertní úpravě. Pro pohodlí hostů je zde možnost parkování v našem vlastním parkovacím domě. Samozřejmostí jsou i cateringové služby, technické zázemí (projektory, počítače, promítací plátno, DVD velkoplošná obrazovka, WiFi, ozvučení, částečně denní světlo, sekretářské práce (fax, kopírka, ...), dopravní služby (transfery, taxi), reprodukovaná i živá hudba, koncert, fotografické služby, kulturní a animační program, ohňostroj."

Dodává, že pobyt v Bohemia-lázních přináší kombinaci zábavy, relaxu a procedur. Navíc v krásném prostředí. Každý si zde odpočine od stresů a nabije se pozitivní energií. Hosté mají k dispozici různé druhy pobytů. Mezi základní patří lázeňské a hotelové pobyty. Rozdíl mezi nimi je v tom, že lázeňské pobyty již v ceně zahrnují i lázeňské procedury a vyšetření lékařem, zatímco u hotelových pobytů si tyto procedury mohou hosté dokoupit. Minimální délka pobytu je u hotelového pobytu 4 noci a při lázeňském 7 nocí. Ceny jsou příznivé a například noc v hotelu Slovan a Concordia s plnou penzí stojí jednu osobu ve dvoulůžkovém pokoji 1 675 Kč a v jednolůžkovém 1 875 Kč. Rádi u nás přivítáme všechny hosty. Obzvláště nám záleží na domácí klientele, která jezdí do Karlových Varů méně, než by mohla a jak bychom si to přáli. V Bohemia-lázních je možné strávit i závěr roku a Silvestra, " konstatuje J. Sluka.

Bohemia-lázně nabízejí kromě silvestrovských pobytů především klasické léčebné pobyty. V nabídce dále mají vánoční, velikonoční, nebo několikadenní relaxační a regenerační pobyty. Programy oslovují všechny věkové kategorie. V ceně většiny pobytů je i vstup do nového Wellness & Spa centra (bazén s protiproudem, chrličem, masážní lavicí a volný vstup do saunového koutku - finská, parní sauna, infrasauna, ledová kabina). Klient si může vybrat a doplatit z nabídky více než 45 druhů procedur ve vlastním moderním balneoprovozu (procedury v termální minerální vodě).

Wellness pobyty nabízejí skvělé možnosti odpočinku i aktivního strávení volného času - plavání v relaxačním bazénu, zahřátí v saunovém koutku a zchlazení v ledové komoře nebo pod sprchovým chrličem. Léčebné procedury spočívají především v lázních, masážích, elektroléčbě, světloléčbě a zábalech. Z masáží je v nabídce klasická masáž částečná, reflexní masáž, podvodní masáž. Elektroléčbu a fyziatrické výkony zastupují - diadynamik, diathermie, Endo vaco, ultrazvuk, VAS-07, magnetoterapie. Světloléčbu - biolampa, laserová terapie, solux. Klienti mají k dispozici i tepelné procedury - parafín, parafango, jednorázové rašelinové zábaly, rašelinový zábal klasický, kryoterapie, zábalová vana Haslauer.



Užijte si antický styl v Lázních Aphrodite v Rajeckých Teplicích

Konference už nemusí být jen nudnou záležitostí v obyčejném hotelu bez možnosti strávit zbývající volný čas smysluplnou a příjemnou činností. V současnosti se dá spojit práce i s relaxací. Právě zmíněné spojení nabízejí světové Lázně Aphrodite Rajecké Teplice, kde vám na míru připraví konference, eventy, nebo firemní akce. V první řadě vás potěší individuální přístup ze strany manažerů při pořádání akcí, ať při výběru outdoorových aktivit, nebo kulturních programů.

Viceprezident Slovenských liečebných kúpeľov (SLK) Rajecké Teplice Zdenko Miškolci poznamenal: „Na kongresové účely máme dvě konferenční místnosti s technickým vybavením a denním světlem do 60 osob, pro 80 osob je vhodný restaurační salonek také s technickým vybavením a denním světlem. V nabídce je také restaurace Aphrodite Palace zařízená v luxusním stylu s open konceptem pro 205 osob, která je vhodná na firemní večírky, módní přehlídky, či plesy. K dispozici je také propojení restaurace s nočním Cabaret barem s lounge pro přibližně 80 lidí, který se otevírá během vánočních svátků. Pro ty, co si chtějí vychutnat výhled na vnitřní bazény v krásném prostoru, je zde kavárna Aphrodite, vhodná na firemní večeři, ale i rauty a bankety. Koncem léta se dostavěla i nová restaurace Apolón u venkovních bazénů pro 100 lidí, která nabídne netradiční kongresy v unikátním prostředí přímo v přírodě a u bazénů. Asi 50 metrů od hotelu se nachází městský kongresový sál pro 150 lidí s foyer a kuchyňkou. Kapacita na kongresy je tedy celkem až pro 600 osob v téže době."

Největší chloubou lázní je luxusní, nově otevřený 5-hvězdičkový komplex Aphrodite Palace, který vyrostl přímo v areálu hotelu Aphrodite u venkovních bazénů a hosté se klimatizovaným přechodem dostanou přímo do hotelu Aphrodite, kde si mohou vyzkoušet různé blahodárné léčivé procedury a v kavárně pod kupolí si vychutnat výbornou kávu, či preventivní čaj Ganoderma. Kromě dalších výhod, jako je roomservis, snídaně, obědy a večeře s nealko nápoji v ceně, bezplatné parkování v bezprostřední blízkosti apartmánového domu, župany, či možnost poskytnutí masáže přímo v apartmánu, budou mít klienti k dispozici svého asistenta, který jim pomůže zajistit všechny požadavky. Nezaostává ani čtyřhvězdičkový hotel Aphrodite Palace, otevřený loni. Tento luxusní hotel má vlastní kulinářskou restauraci a je situován v centru lázeňského městečka. V prostorné restauraci s nočním Cabaret barem dokáží lázně připravit úžasnou akci s kulturním programem pro 350 osob.

Návštěvníci, kteří přijedou ze stresu velkoměsta, si kromě prostředí hotelů Aphrodite Palace, postavených v antickém stylu s přírodními materiály jako jsou dřevo, mramor, onyx, nebo zlato, mohou vychutnat i aktivní relax. Okolí s množstvím zeleně nabízí možnosti různých outdoorových aktivit, výletů do okolí za historickými a přírodními památkami, ale hosté zde najdou i komplex venkovních bazénů. Lázně Rajecké Teplice a jejich zařízení Spa Aphrodite jsou doslova perlou regionu i celého Slovenska!



Bardejovské lázně nabízejí císařovnu Sissi i wellness relax

Konference, či školení se už nemusí spojovat jen s obyčejným hotelem bez možnosti jakékoliv jiné aktivity. Naopak, taková akce se dá spojit s relaxací a strávit i příjemně, například v pěkném přírodním a historickém prostředí a s lázeňskými procedurami. Stačí si jen vybrat z nabídky, kterou mají Bardejovské lázně.

Ekonomicko-obchodní ředitelka Bardejovských lázní Tamara Šatanková k tomu říká: „Ubytování nabízíme v lázeňském Hotelu Ozón *** a v hotelu Astória *** a od ledna 2016 to bude možné i v zrekonstruovaném kongresovém hotelu Alexander ****. Lázeňský hotel Ozón je největším ubytovacím zařízením Bardejovských lázní a svou nabídkou služeb uspokojí i náročné návštěvníky. Propojený je s Lázeňským domem - Balneoterapií, kde se podávají lázeňské procedury. V hotelu Ozón si můžete vybrat, kde uspořádáte svou konferenci. Na výběr je společenská místnost, která má max. 100 míst na kinové sezení, kavárna - 140 míst na divadelní uspořádání a 60 míst k sezení u stolů, nebo modrý salonek pro max. 24 osob k sezení u stolů - v každém jednací místnost a přilehlé prostory. Hotel Astória se nachází v centru přímo naproti lázeňské kolonádě a je historickou dominantou lázní. Také je propojen chodbou s lázeňským domem - Balneoterapií. Z prostor si můžete vybrat například koncertní sál hotelu Astória s maximální kapacitou 100 míst na divadelní uspořádání, nebo salonek pro 15 osob k sezení u oválného stolu.

Nový kongresový hotel Alexander **** bude otevřen v lednu 2016. Nabízí až 300 kongresových míst v 3 variabilních řešeních. Ubytovací kapacita je 150 míst. Technické vybavení určené pro kongresy je na nejmodernější úrovni. Patří sem například klimatizace, vysokorychlostní wifi připojení na internet, dataprojektory, ozvučení, mikrofony, LCD TV a DVD přehrávač, promítací plátno, office služby, řečnický pult, flipcharty a tlumočnické zařízení. Hotel je propojen spojovací chodbou s hotelem Ozón, kde jsou k dispozici wellness služby.

V Bardejovských lázních je mnoho možností, jak využít volný čas. V létě je pro klienty k dispozici venkovní koupaliště s vyhřívanou vodou. Potěší i solná jeskyně v zařízení Alžběta, kde bydlela i císařovna Sissi. Pro milovníky sportu lázně nabízejí 6 tenisových kurtů, squashové hřiště, bowling bar, petang, minigolf, půjčovnu kol. Nejatraktivnějším zařízením je Wellness spa v hotelu Ozón s vodním a saunovým světem. Vodní svět tvoří rekreační a klidový bazén s atrakcemi, jako jsou vodní číše, vodní dělo, hydromasážní trysky, dnová perlička, trubkové lehátko, sedací lavice se vzduchem, protiproud, podhladinové LED osvětlení zabudované do stěn bazénu, ale také dětský bazén s atrakcemi. Saunový svět tvoří sauny jako suchá, parní, bylinková a součástí je i jednostupňová infrasauna, tepidárium, Kneippova šlapací lázeň, ledové vědro, přívalová sprcha, tropická a masážní sprcha.



Konference na zámku? Navštivte Hotel The Grand Vígľaš

Možnosti pro uspořádání kongresů poskytují různé hotely, ale něčím zcela výjimečným je zorganizovat je na zámku. Takovou možnost máte v nově zrekonstruovaném Vígľašském zámku, který je symbolem nového trendu v hotelnictví na Slovensku. Dnes je z něj kongresový hotel The Grand Vígľaš **** s poskytováním wellness služeb. Nabízí několik prostorů, jakými jsou Kongresový sál krále Zikmunda, Kongresový sál krále Matyáše Korvína, a bílý a červený salonek. Kongresový sál krále Zikmunda je pojmenován po králi Zikmundovi Lucemburském. Poskytuje neobvyklý a zajímavý prostor pro slavnostní eventy ale i odborné akce. Sál je prosklený a prostorný o rozloze 300 m², vytesaný do skály a má zabudovaný dataprojektor a plátno. Kapacita tohoto kongresového sálu je v případě divadelního uspořádání 200 míst, při rozložení do tvaru U 50-70 míst a při školním sezení 120 míst. Kongresový sál krále Matyáše Korvína je menší o rozměrech 63 m². Nachází se na vstupním nádvoří a má přenosný dataprojektor a plátno. Kapacitu má při divadelním uspořádání 50 míst a při školním sezení 30 míst. Nejmenší kapacitu nabízejí bílý a červený salonek. Červený má stejnou rozlohu jako kongresový sál krále Matyáše Korvína s kapacitou 16 míst a bílý je menší, s rozlohou 33 m² a kapacitou 10 míst. Tyto salonky jsou vhodné na speciální setkání a privátní události. Zaujmou také svou dobovou atmosférou, která je kombinovaná s moderním vybavením.

V Zámku Vígľaš jsou navíc k dispozici i venkovní prostory pro různé eventy, kterými jsou dvě prostorné nádvoří, vstupní a vnitřní. Pro otevřené veřejné akce je vhodné vstupní nádvoří o rozloze cca 1500 m², protože je přístupné i návštěvníkům, kteří nejsou ubytováni. Na velké soukromé akce, jakými jsou různá vystoupení a koncerty, je ideální vnitřní nádvoří o rozloze cca 1200 m², nad kterým je situována prostorná terasa. Ta je využitelná na různé společenské, ale i gastronomické akce a má rozlohu cca 700 m². Pokud si rezervujete uzavřenou společnost v hotelu, dokáže vám Zámek Vígľaš pronajmout celý hotel se všemi prostorami a vybavením.



Prostory pro pracovní setkání nabízejí i hotely sítě SIVEK HOTELS

Chcete-li uspořádat firemní akci, konferenci, školení, či seminář v České republice, jsou vám k dispozici hotely sítě SIVEK HOTELS. Například hotel Selský Dvůr nabízí konferenční salonek vybavený moderní konferenční technikou, kterou v případě zájmu klienta lze doplnit či přizpůsobit jeho potřebám, například místnost zatemnit. Pro privátnější potřebu je v nabídce salonek v restaurační části hotelu, pro větší společnost je možné využít oddělenou část restaurace. Zasedací místnost je vybavena TV, DVD, videem, plátnem, dataprojektorem, flip-charty, možností ozvučení a zajištění překladatelských služeb. Hotel je oblíbený nejen pro konferenční a gastronomické zázemí, ale i pro svou výhodnou polohu, dopravní dostupnost a vlastní parkoviště a pokrytý je wifi signálem umožňujícím bezplatné připojení na internet. Pro účastníky seminářů a školení je v nabídce i coffee break s kávou, čajem, minerálkou, slaným a sladkým občerstvením nebo se nabídka přizpůsobí přání klienta. Je možné také připravit pracovní oběd formou jednotného menu. Při slavnostnějších příležitostech je v exkluzivním interiéru doporučený banket, raut, či slavnostní servírování večeře.

Několik konferenčních prostor a hotelových salonků s běžnou konferenční technikou nabízí i Hotel Kampa-Stará Zbrojnice. Variabilní uspořádání různých akcí až pro 250 účastníků nabízí velký kongresový prostor a několik menších salonků. Prostory jsou zdobené v rytířském stylu. Paralelní oddělené jednání či prezentace mohou probíhat současně, aniž by se účastníci navzájem rušili. Interiér gastronomické části je upraven tak, aby hotelu vrátil romantickou atmosféru z doby jeho vzniku koncem 17. století. Rytířský sál s replikami dobových zbraní, rytířského brnění a doplňků se považuje za jeden z exkluzivních konferenčních prostor Prahy. Kromě firemních akcí se zde pořádají i svatby, hostiny a rauty. Občerstvení, obědy, večeře, coffe breaky, rauty nebo slavnostní recepce jsou zabezpečovány vyškolenými gastronomickými odborníky s mezinárodními zkušenostmi a oceněními. Kapacita prostor je různá. Největší prostor nabízí Michnův Palác s 300 m², který nabízí při uspořádání divadlo 100 míst, škola a tvar U / I 48 míst a při rautu 120. Menší, o rozloze 216 m², je Rytířský sál, do kterého se při umístění divadlo a banket vejde 200 osob, škola 100, raut 250 a tvar U / I 66/55. Mušketýrský salonek o rozloze 46 m² nabízí při divadle 55 míst, škole 20, banketu 40, rautu 50, tvarech U / I 0/35 míst. Nejmenším prostorem je Střelecký salonek, který má 44 m², a při rozložení divadlo a raut nabízí 40 míst, při banketu 32, škole 18 a tvaru U / I 24/18 míst. Možnosti jsou tedy opravdu různé a vybrat si můžete, co vám vyhovuje.



Neváhejte si vybrat z bohaté nabídky. Firemní akce, či konference, kterou uspořádáte mimo firmu, v příjemném prostředí ať už lázní, nebo luxusních hotelů, může vaší společnosti jen pomoci. Zaměstnanci, nebo obchodní partneři příjemně zrelaxují a v dobré náladě můžete probrat všechny (nejen) pracovní záležitosti.



Více informací je na: www.bohemia-lazne.cz, www.LazneLuhacovice.cz, www.HotelAlexandria.cz, www.kupele-bj.sk, www.spa.sk, www.grandviglas.com, www.sivekhotels.com.

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce