Bezbariérová rolovací protihmyzová síť NobaRoll potěší vozíčkáře

Datum: 20.08.2015 Autor: Paper Life Přečteno: 941
/images/clanky/1440062608_img_8132.jpg




Ověřený dodavatel stínící techniky K-system s. r. o., Žiar nad Hronom, obohatil svou nabídku protihmyzových sítí o dvě novinky - bezbariérovou rolovací síť NobaRoll a průhlednou síťovinu TRANSPARENT. Bezbariérová rolovací síť NobaRoll je světovou novinkou v oblasti dveřních sítí proti hmyzu. Spojuje v sobě osvědčený mechanismus plisované sítě Nobarrier® a vzhled navíjecí sítě. Díky bezbariérovému provedení je tato síť vhodná nejen do objektů, kde se pohybují osoby na invalidním vozíčku, ale je zárukou, že o rám sítě nezakopnete a nepřivodíte si nepříjemné zranění. Nová transparentní síťovina ze skelného vlákna TRANSPARENT je určena především pro pasivní a nízkoenergetické domy a propouští více světla než standardní síťoviny. Informuje o tom Andrea Kúdelová, vedoucí divize obchodu a marketingu K-systemu, který je největším slovenským výrobcem stínící techniky a jedním z největších prodejců tohoto sortimentu na českém trhu.



„Bezbariérová rolovací síť proti hmyzu NobaRoll se otevírá a zavírá tak snadno jako nikdy předtím a na posun slouží drážka v profilu na uchycení rukou. Shrnování a rozhrnování sítě probíhá v horizontálním směru po vodicí drážce. Tato světová novinka se v nabídce společnosti K-system nachází od 1. srpna 2015. Na rozdíl od plisovaných sítí není tato síťovina napnuta žádnými šňůrami. Díky důmyslnému mechanismu je síťovina přirozeným způsobem napínána mezi navíječem a ovládacím profilem, který nevyžaduje žádné dodatečné madla, které by bránily například chodu venkovních žaluzií nebo rolet. Navíc její montáž a demontáž je tak jednoduchá, že ji kdykoliv můžete na zimu vycvaknout z úchytu a odložit,“ vysvětluje A. Kúdelová.



Dodává, že všechny profily sítě jsou vyrobeny z extrudovaného hliníku. Samotná síťovina černé barvy je vyrobena z polypropylenu s vysokou odolností vůči UV záření. Síťovina je navinuta na hřídel a díky důmyslnému mechanismu je stále napínána přes madlový profil. Ve spodní a horní vodící části sítě je z obou stran vsunuto kartáčové těsnění, které brání průniku hmyzu přes síťovinu. Posuvná rolovací dveřní síť NobaRoll umožňuje bezbariérový přechod přes síť. Na spodní straně sítě se nachází jen jemná vodící plastová páska.



„Při montáži je síť uchycena na klipy, které umožňují síť kdykoliv, velmi jednoduše bez použití montážního nářadí demontovat nebo znovu namontovat. To je výhoda zejména v zimním období nebo v případě dočasného použití, například na chatě. Síť není nutné demontovat během zimního období. Navíjecí dveřní síť NobaRoll je určena především pro montáž do ostění dveřních výklenků, před terasové nebo vchodové dveře rodinných domů. Ve spojení s pomocnými L-profily je možné síť namontovat i čelně na dveřový rám,“ konstatuje A. Kúdelová.



Upozorňuje i na další novinku v sortimentu, kterou je nová transparentní síťovina ze skelného vlákna, s ověřeným účinkem pro energeticky pasivní a nízkoenergetické domy, TRANSPARENT. Pochází z produkce předního německého výrobce. Od svého vzniku (v roce 2012) se stala z důvodu své průhlednosti jednou z nejprodávanějších síťovin v Německu. Díky své povrchové úpravě si zachovává odolnost vůči UV záření. Velikost oka, která hraje důležitou roli při propustnosti světla, zajišťuje spolehlivou ochranu proti hmyzu. Síťovina TRANSPARENT nabízí dostatečný výhled a propustnost vzduchu.



„V souvislosti s přibývajícími realizacemi domů v nízkoenergetickém a pasivním standardu, jsme byli ze strany projektantů a realizačních firem osloveni, zda bychom uměli pro tyto domy nabídnout síťovinu proti hmyzu, která by propouštěla více světla než je tomu u standardní síťoviny. Výsledkem je TRANSPARENT. Propustnost světla byla měřena na zařízení na testování vybraných fyzikálních parametrů okenních sítí na Technické univerzitě ve Zvolenu. Toto zařízení je chráněným průmyslovým užitným vzorem, jehož vlastníky je Technická Univerzita ve Zvolenu a společnost K-system, spol. s r. o. Naměřená propustnost světla síťoviny Transparent při úhlu natočení 0 ° (kolmém umístění síťoviny vůči zdroji světla) byla 67,4% a při úhlu natočení 45 ° byla propustnost světla 66,4 %,“ vysvětluje A. Kúdelová.



Více informací o měřeních propustnosti světla pro širokou nabídku síťovaných

K-systemu je na: www.ksystem.cz/zajimavosti/clanky/archiv-clanku-2013/jak-spravne-vybrat-sitovinu-proti-hmyzu.html



Doplňující údaje



K-system je registrovaná ochranná známka slovenské společnosti K-system, spol. s.r.o. Spotřebitel může originální výrobky značky K-system koupit v ČR u regionálních prodejců. Ve výrobním sortimentu firmy dominují interiérové, vertikální a exteriérové žaluzie, slunolamy a sítě proti hmyzu na okna a dveře. Partneři z oblasti velkoobchodu však výrobky značky K-system vyvážejí i na jiné kontinenty. V rámci exportní činnosti společnost K-system své výrobky vyváží do dalších 7 zemí - jsou to Česká republika, Rakousko, Německo, Itálie, Belgie, Švýcarsko a Ukrajina.



Více informací je na: www.ksystem.cz, e-mail: info@ksystem.eu, mobil: +420 723 923 182

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce