Užijte si ve dvojici valentýnský víkend v Lázních Luhačovice

Datum: 06.02.2015 Autor: Paper Life Přečteno: 1241
/images/clanky/1423216479_ll-u_alexandria_2011_718.jpg

Luxusní ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotel v Luhačovicích připravil i letos bohatý valentýnský balíček pro zamilované dvojice, které chtějí strávit ve dnech 12-15. 2. 2015 nezapomenutelný prodloužený víkend plný relaxu. Valentýnský balíček za 6985 Kč na osobu zahrnuje 3x přenocování, polopenzi, valentýnskou večeři ve vyhlášené Francouzské restauraci se 4-chodovým menu, volné vstupy do wellness centra a fitness centra, relaxační bublinkovou koupel, parafínový obklad zad, masáž, orientální rituál Rasul, valentýnský dárek a další benefity. Informoval o tom Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný ředitel Lázní Luhačovice a. s.




„Obdarujte svou partnerku nebo partnera krásným dárkem ke dni svatého Valentýna, který je svátkem všech zamilovaných. Víkend v luxusním čtyřhvězdičkovém ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotelu okouzlí nezaměnitelnou atmosférou luhačovických lázní, s širokým rozsahem wellness služeb. Magnetem je volný vstup do wellness centra ve stylu starořímských lázní, který zahrnuje řadu relaxačních procedur. Okouzlí i stylová Francouzská restaurace. Nechybí ani pravidelný kulturní program ve vyhlášeném nočním klubu s prvorepublikovou atmosférou. Relax umocněn špičkovými službami, je tou nejlepší příležitostí, jak příjemně strávit výjimečné dny. Alexandria je vlajkovou lodí wellness pobytů v Lázních Luhačovice. Samozřejmostí je půjčení županu, nebo WIFI na pokoji zdarma,“ konstatoval J. Dědek.

Lázně Luhačovice, a. s. připravili i pro rok 2015 širokou nabídku léčebných, regeneračních, relaxačních a wellness, víkendových a rekondičních pobytů. Mezi akčními nabídkami je již zmíněný Valentýnský víkend, Velikonoce v Alexandrii nebo Dubnový wellness. Pro nováčky je tu pobyt ,,Poprvé v Alexandrii“, kde si mohou v čase 25. 1.-31. 5. vyzkoušet 3, 4 nebo 7-denní zvýhodněné pobyty s akčními cenami od 6140 Kč na osobu. Kromě novinek je samozřejmě k dispozici i široká nabídka ověřených tradičních pobytů. Patří k nim Léčba & Wellness, Medical wellness, VIP wellness týden, VIP wellness víkend, Víkend v Alexandrii, Ochutnávka wellness, Wellness na zkoušku, Hotelové ubytování, Advent v Alexandrii, Vánoce v Alexandrii a Silvestr 2015.

Klienti akciové společnosti mohou využívat i další výhody, bonusy a slevy spojené s pobytem v Lázních Luhačovice. S velkým úspěchem se setkala například klientská karta slev a výhod, kterou obdrží každý host akciové společnosti. Při jejím předložení ušetří hosté nejen v zařízeních Lázní Luhačovice, a. s., například ve wellness centru, bazénu v Centrálních lázních, nebo při objednávání výletů, ale také v mnoha zdejších obchodech, či v galerii. Poskytované slevy jsou v rozsahu 5-50 %.

Lázně Luhačovice jsou největší společností poskytující lázeňské a rekreační služby v Luhačovicích. Zároveň jsou nejnavštěvovanějšími moravskými a čtvrtými nejnavštěvovanějšími českými lázněmi. Vlastní a starají se o lázeňský areál s rozlohou 20 ha, včetně lázeňské kolonády a divadla. Akciová společnost má ve správě i 11 luhačovických minerálních pramenů, z nichž nejznámější jsou Vincentka, Aloiska, Ottovka a pramen Dr. Šťastného. Do všech léčebných i wellness zařízení, včetně hotelu Alexandria, je přivedena přírodní léčivá voda, která je využívána pro uhličité koupele, různé druhy inhalací, kloktání a pitné kúry. Celkem je možné poskytnout cca 60 procedur různých typů. V Lázních Luhačovice se léčí onemocnění dýchacích cest, pohybového aparátu, trávicího ústrojí, látkové výměny (cukrovka), oběhového ústrojí a onkologická onemocnění. O klienty se stará sedmnáctičlenný tým zkušených lékařů. Výhodou pro hosty z řad pacientů je také 24 hodinová lékařská i sesterská služba, která je zajišťována jak v léčebnách pro dospělé, tak i pro děti. Kromě lázeňských pobytů je to ideální místo pro strávení wellness víkendů a relaxačních pobytů.

Další informace jsou na webových stránkách http://www.hotelalexandria.cz/akcni-lazensky-valentynsky-pobyt.php,www.LazneLuhacovice.cz , www.HotelAlexandria.cz

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce