Imitace dřeva- Treverk

Datum: 03.10.2014 Autor: Tomáš Bartošík Přečteno: 780

E-shop je velmi dobře zásobován a má moderní imitace dřeva.

KeramickáDlažba
StudioKoupelen
LevnáDlažba

Keramickou dlažbu velmi vysoké estetické a technické kvality s krásným designem dřeva, takto se nám představují série Treverk keramického výrobce, který má své sídlo v Itálii a na trhu vystupuje pod názvem Marazzi.

V současné době máte jedinečnou možnost, získat dlažby těchto sérií při odběru celých palet za jedinečnou cenu, nejnižší na trhu. Na paletě je množství od 21,6m² až do 28,8 m²., podle toho, který z konkrétních výrobků si vyberete.

Série Treverk Home www.levnadlazba.cz nám přináší imitaci dřeva dubového, vybírat můžeme z pěti odstínů hnědé barvy a formáty 15x20, 20x120 a 30x120 cm nám budou připomínat opravdu dřevěné desky. Tyto dlažby, které můžeme použít i jako obklady stěn přinesou do našich domovů pocit tepla, útulnost a stanou se ozdobou jak kuchyní, koupelen, ale také třeba obývacích pokojů či ložnic.

Stejně velké tři formáty, jako u předchozí série jsou vyráběny i v sérii Treverk (www.pevero.cz). V nabídce této série jsou kromě béžové a několika odstínů hnědé i barva bílá a černá, které představí trošku neobvyklé pojetí dřeva – tohoto krásného přírodního materiálu, a určitě nás jak svým designem , tak i barevným provedením, zaujmou. Jsou vhodné do bytových i nebytových interiérů, do kterých přinesou velmi příjemné a útulné prostředí, jaké jenom krása dřeva dokáže.

Ale krásu dřevěných podlah nemusíme obdivovat jen v interiérech. Výrobce Marazzi pamatoval i na okolí našich domů či na terasy, u kterých se scházíme za teplých letních podvečerů se svými přáteli, a vyrobil dlažbu s designem dřeva, která svými kvalitami jak technickými tak estetickými bude vhodná do takového prostředí a bude splňovat podmínky, které na ni budeme klást. Najdeme ji v sérii Marazzi Outdoor (www.iridio.cz). Přináší nám dvě formátová provedení 15x120 cm a 30x120 cm. Vyrábí se ve třech světlejších hnědých odstínech a budeme mít problém ji od pravého dřeva rozeznat.

Pokud využijete nabídky nákupu v paletovém množství, může cesta k Vašemu snu o krásných dřevěných podlahách či dřevem obložených stěnách snáze splnitelná, může Vám přinést krásu dřeva, znásobenou dlouhou životností a snadnou údržbu keramické dlažby.

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce