Atypické rozměry matrací – New Dreams

Datum: 07.10.2013 Autor: Kamila Šubrtová Přečteno: 593
/images/clanky/1381140760_mont_citrin_active.jpg

Atypické rozměry matrací od českého výrobce New Dreams

Český výrobce New Dreams
Matrace Relax Active
Matrace Latex Foam

Atypické či prodloužené rozměry matrací často není úplně jednoduché sehnat. Prodejci sice mívají vše celkem rychle k dodání, ale vše je to v běžných rozměrech. V tomto ohledu má velkou výhodu český výrobce matrací firma New Dreams.



Na svých stránkách uvádí těchto rozměrů širokou škálu, ale pokud si ani tak zákazník nevybere svůj hledaný rozměr není nic jednoduššího zavolat a domluvit se přímo. Jak říká majitel firmy František Kocourek :“ Vyrobit se dá v podstatě jakýkoli rozměr.“

Důležité ovšem je, že se v těchto rozměrech vyrábějí matrace zdravotní.



Matrace Relax Active, která je jednou ze zdravotních matrací, které firma New Dreams vyrábí velice dobře reaguje na správné tvarování těla a páteře. Její vrchní vrstva, kde je použita líná pěna, je výborně anatomicky tvarovaná což zvyšuje zdravotní účinek i komfort při spánku. Rozměry této matrace jsou standardně v šířkách 100, 120, 140, 160, 180, 200 cm při délce 200 cm. Není ale problém vyrobit tuto matraci delší či jinak atypickou. Snímací potah je prací. U této matrace je použit takzvaný Dual Sleep což znamená, že jedna strana matrace je tvrdší a druhá je měkčí. Výška matrace je 18 cm.



Matrace Latex Foam je komfortní matrace složená z více vrstev kde se kombinuje latex a HR pěna. Tuto matraci ocení především zákazníci, kteří preferují tvrdší ležení. Na tvrdosti matraci dodává i střední vrstva z kokosových vláken. Matraci může použít i nocležník s vyšší váhou. Ani u této matrace není problém vyrobit atypické velikosti. Řada z nich je uvedena i na stránkách firmy. Matrace Latex Foam je zde také uvedena v mnoha prodloužených variantách, které jsou čím dál žádanější. Stačí si jen vybrat. Potah této matrace je samozřejmě snímatelný, navíc je ale opatřen takzvanou 3D mřížkou. Tato mřížka umožňuje co nejlepší cirkulaci vzduchu pod potahem a to velmi pomáhá při provzdušnění celé matrace.



Citrín je kvalitní matrace, která již svým zpracováním a důmyslně řešeným jádrem zaručuje příjemné ležení a odpočinek. Zdravotní matrace Citrín má vyfrézované průduchy v jádru což umožňuje jak lepší tvarování tak vyšší provzdušnění. Tuhost matrace je střední, ale pokud má zákazník požadavek na tvrdší variantu je možné mu vyhovět. Nosnost matrace je 120 kg a potah je snímatelný a prací.



Toto je jen zlomek z nabídky firmy New Dreams. A přesto, že matrace mají dnes vesměs všechny snímatelné a prací potahy majitel firmy doporučuje používat ještě ochranný potah na matraci, tzv. chránič. Matraci nám dokonale ochrání i při zvýšeném pocení například v době nemoci, ale manipulace s ním je podstatně jednodušší a fyzicky méně namáhavá.



Tyto produkty a mnoho dalších najdete na www.newdreams.cz nebo na adrese kamenného obchodu v ulici Janovského 5, Praha 7, tel.: 266.71.20.16.



Přejeme příjemný nákup

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce