Popfax aktualizoval svou webovou stránku mobilního faxu

Datum: 25.05.2013 Autor: Lucie Nemcova Přečteno: 888

Popfax oznámil aktualizaci plně vybavených webových stránek mobilního faxu, které umožňují koncovým uživatelům provádět jakékoli úkony týkající se faxování pomocí smartphonu: předplatit faxové služby on-line, získat místní faxová čísla, odesílat / přijímat faxy a přidávat faxové kredity a další možnosti.






Vše, co může být mobilní, bude mobilní! Svět komunikace postupně přechází k mobilním zařízením a protože faxová technologie sleduje tento trend, umožňuje i ona koncovým uživatelům skenovat a odesílat důležité dokumenty faxem pomocí smartphonu, který je opravdu výhodný vzhledem k jeho přenositelnosti, umožňuje skenování , posílání emailů a archivaci informací.



Popfax s potěšením oznamuje uvedení nových funkcí na stránkách mobilního faxu.



S aktualizovaným plně vybaveným mobilním faxem od Popfaxu mohou všichni uživatelé smartphonů:



■Přeplatit si službu fax přes internet od Popfaxu přímo z internetu pomocí mobilního zařízení tím, že si zákazník vybere Nabídku Odesílejte & Přijímejte all-inclusive s přiděleným faxovým číslem poskytovaným nebo převedeným k Popfaxu nebo si zákazník předplatí Balíček Pouze Odesílání bez přiděleného faxového čísla.



■Vyzkoušet službu Popfax zdarma ze smartphonu: předplacení Faxového Testu Zdarma pomocí několika kliků umožňuje uživatelům poslat až 4 stránky faxu a přijmout neomezené množství faxů. Po prodloužení Testu Zdarma zůstane zákazníkovi číslo faxu, které měl během zkušební doby.



■Použít libovolný způsob platby, které jsou dostupné na Popfax.com, k nákupu balíčků, možností a posílacích kreditů z mobilní webové stránky. Mobilní platby na m.popfax.com jsou vysoce zabezpečeny a nabízejí uživatelům vysokou úroveň důvěry.

Webové stránky mobilního faxu Popfax představují další okno do Vašeho účtu Popfax, s uživatelsky přívětivým rozhraním v několika jazycích (angličtina, francouzština, španělština, italština, němčina, ruština, rumunština) jsou kompatibilní se všemi chytrými telephony založenými na operačních systémech iOS, Blackberry nebo Android. Použití je jednoduché, obsahuje zjednodušený design a všechny dostupné faxové nástroje:



■Faxování dokumentů různých formátů (*pdf, *doc, *jpg, *gif, etc.) dříve uložených v mobilním zařízení a/nebo zachycených pomocí kamery v telefonu;

■Ukládání a spravování odeslaných/přijatých faxů, SMS, hlasových zpráv;

■Přizpůsobení úvodní stránky odchozích faxů;

■OCR (schopnost copy paste a další) ve všech přijatých faxech;

■Seskupování všech kontaktů.

Stránky Mobilního Internetového Faxování jsou okamžitě dostupné uživatelům pomocí prohlížeče v celé řadě zařízení a nevyžadují žádné stahování ani instalace.



Být osvobozen od telefonní linky připojené k faxovému přístroji a získat svobodu provádět jakékoli operace faxování z telefonu jsou velmi dobré důvody pro změnu na bezdrátový mobilní fax poskytovaný společností Popfax. Získejte mobilitu NYNÍ!



Sken a faxové aplikace pro smartphony



V prvních 3 měsících roku 2013 pocházelo více než 15% světového obchodu po internetu ze smartphonů. Speciálně pro uživatele smartphonů vyvinul Popfax mobilní faxovou aplikaci Popcompanion pro iPhone a zařízení se systémem Android, která umožňuje snadné skenování a faxování jakéhokoli dokumentu (jedno- nebo vícestránkového dokumentu) se smartphonem nebo tabletem.



Aplikace Popcompanion stojí za přidání do Vaší knihovny: použijte ji ke skenování dokumentů, poznámek a potvrzení pomocí kamery ve Vašem chytrém telefonu a okamžitě posílejte výsledné dokumenty.



Stáhněte si aplikaci pro skenování a faxování z iTunes, Google Play nebo Marketplace Blackberry NYNÍ!



Fax JE mobilní s Popfaxem!



Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce