Rekonstrukce bytu Praha

Datum: 30.04.2013 Autor: Pavel Brabec Přečteno: 1612
/images/clanky/1367319201_logo.png

Hledáte spolehlivou firmu z Prahy, která by vám zrealizovala rekonstrukci bytu či domu? Rekobyt Brabec rekonstrukce v Praze a okolí je pro Vás správnou volbou. Nabízíme Vám komplexní služby v oblasti stavební rekonstrukce již přes 15 let.

rekonstrukce bytu Praha
rekonstrukce bytů Praha
rekonstrukce bytu v Praze



Rekonstrukce bytu Praha | rekobytbrabec.cz



Hledáte spolehlivou firmu z Prahy, která by vám zrealizovala rekonstrukci bytu či domu? Rekobyt Brabec rekonstrukce v Praze a okolí je pro Vás správnou volbou. Nabízíme Vám komplexní služby v oblasti stavební rekonstrukce již přes 15 let. Za tuto dobu jsme postupně získali mnoho zkušeností a desítky zrealizovaných rekonstrukcí. Svou práci vykonáváme důkladně, efektivně a profesionálně.



Jste nový majitel bytu, domu v Praze a okolí či už se Vám váš starý byt nedostačuje? Neváhejte se proto pustit do rekonstrukce. Rekonstrukce jsou již dnes na denním pořádku, protože to co vyhovovalo kdysi , dnes už Vaše nároky nemusí splňovat.

Co je potřeba před rekonstrukcí bytu, domu vědět?



Na začátek vám řekneme několik kroků, kterých byste se měli držet, aby vaše rekonstrukce dopadla dobře.

Inspirace



Ještě předtím než se začnete do rekonstrukce pouštět načerpejte inspiraci v dnešních trendech například v časopisech o bydlení či na odborných serverech věnující se bydlení. Vyhněte se experimentům, které nedopadly vždy dobře. Prohlédněte si naše reference //odkaz nebo navštivte web našeho bytového architekta. Nechte si od nás vypracovat vizualizaci.

Analýza



Zjistěte nejzásadnější problémy Vašeho bytu či domu, které je třeba vyřešit. Tyto problémy jsou především: úniky tepla nebo místa kde se tvoří plísně. Tyto údaje Vám zároveň poslouží jako základ pro Váš finanční plán.

Zkuste dostat z bytu či domu co nejvíc co Vám nabízí



Zamyslete se nad nad tím jak zlepšit celkovou funkčnost Vašeho domu či bytu. Není Vaše kuchyň či koupelna moc velká, nebo naopak ložnici příliš velká. Rekonstrukce je vynikající příležitost jak změnit dispozice Vašeho domu či bytu.

Spojte se s odborníky firmy REKOBYTBRABEC s.r.o.



Firma REKOBYTBRABEC s.r.o. z Prahy spojuje velké spektrum odborníků mezi které rovněž patří architekt. Architekt převede Vaše představy do reality a navrhne byt či dům tak aby, fungoval co nejlépe, navíc projekt architekta zahrnuje plán rozvodů a jiné detaily. Při rozsáhlejších rekonstrukcích je třeba zajistit komunikaci s úřady, proto se spojte s odborníky z firmy REKOBYTBRABEC s.r.o. kteří vše zařídí za Vás.

Finanční plán



Firma REKOBYTBRABEC s.r.o. Vám vypracuje cenovou nabídku. Ceny prací a materiálu se dozvíte s předstihem, nemusíte se proto bát nečekaných výdajů.

Jak rekonstrukce bytu či domu probíhá?



Vyklizení nábytku a zařízení

Bourací práce odstraňování obkladů, dlažby a sanity

Odvoz stavebního odpadu

Výměna oken a radiátorů

Nové rozvody

Nové dlažby, obklady a sanita

Vymalování

Pokládka podlahy



Ceny rekonstrukcí bytů, domů v Praze a okolí



Ceny rekonstrukcí jsou nastaveny individuálně v závislosti na pracovních podmínkách, použitých materiálů a rozsahu stavebních prací. Na každou zakázku je vypracována cenová nabídka individuálně po obhlídce objektu, případně po dodání projektové dokumentace.

Výhody rekonstrukce bytu, domu od firmy REKOBYTBRABEC s­.r.o.



Výhodou u firmy REKOBYTBRABEC je především individuální přístup a především skutečnost že veškeré dodatečné profesní práce zajišťuje náš zkušený pravidelně školený personál. Jsou to především tyto profese: instalatér – topenář, elektroinstalatér, zedník – sádrokartonář, obkladač, nábytkář, malíř – lakýrník.



Máme zkušenosti a know how podívejte se na naše reference před a po a přesvědčte se o kvalitě naší práce samy.



Návrhy interiérů od bytového designera. (odkaz na: V našem týmu najdete bytového architekta. Náš bytový architekt Vám navrhne interiéry přesně podle Vašich představ. Seznámí Vás s nejnovějšími trendy, dodá Vám inspiraci a poradí Vám s výběrem moderních materiálů a doporučí kvalitní a spolehlivé dodavatele.

O firmě REKOBYT BRABEC s.r.o.



Jsme stavební společnost zabývající se kompletním servisem v oblasti rekonstrukce. Naší specializací jsou panelové byty v Praze – hlavně kompletní rekonstrukce bytů, rekonstrukce koupelen a bytových jader. Proč rekonstruovat právě s REKOBYT BRABEC s.r.o.



Budete spolupracovat s týmem odborníků dlouhodobě působících v oboru Váš „nový“ byt dokonale zrekonstruujeme dle Vašich požadavkům – zpracujeme projekt a vizualizace



Záleží nám na každém detailu Vašeho „nového“ bytu

Nabízíme osobní přístup, flexibilitu

Příznivé ceny i platební podmínky – odkaz na platební podmínky

Rekonstrukce na klíč včetně nábytku – odkaz na foto nábytku



Zaujali jsme Vás máte zájem o rekonstrukci bytu či domu v Praze?



Nechte vše na REKOBYTBRABEC s.r.o.



Kvalitní rekonstrukce zaručí klidné bydlení na nejbližší roky. Aby proběhla plynule a bez problémů, potřebujete silného a zkušeného partnera, na kterého se můžete spolehnout. Pokud takového hledáte zavolejte na telefonní číslo 602 446 888 nebo napište na náš email. Sdělte nám Vaše představy o rekonstrukci, my Vám s její realizací ochotně a profesionálně pomůžeme. Zajistíme bytového architekta a všechny práce, které s kompletní rekonstrukcí bytu souvisí. Kontaktujte nás a my Vám zajistíme komplexní práce, které změní Váš domov.

Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce