Řešení Faxu přes Internet Popfax funguje s jakýmkoli e-Businessem a profesionálními aplikacemi

Datum: 25.04.2013 Autor: Lucie Nemcova Přečteno: 645

Popfax umožňuje integraci se všemi existujícími e-Business a Profesionálními aplikacemi, které umožňují uživatelům faxovat přímo ze systému SAP, E-Commerce, CRM, ERP, atd. Chcete-li uspokojit každodenní potřeby faxování velkých korporací, Popfax nabízí 2 volné API (SOAP a SMTP ) a virtuální tiskárnu v prostředí Windows pro faxování z jakékoli business aplikace, a tím poskytuje společnostem výkonný faxový nástroj.






Podnikání každé firmy závisí na jejích specifických aplikacích v oblasti front, middle a back office. Systémoví architekti, v zájmu zajištění všudypřítomnosti, rychlosti a mobility pro své zaměstnance, kteří používají tyto aplikace, je činí vysoce závislými na internetu, ať už jsou umístěny v Cloudu nebo jsou jen dostupné na extranetu.



Tím, že poskytuje technologická řešení jako programovací rozhraní SOAP (také nazýváno webové služby) a emailové rozhraní, stejně jako funkci "tisknout na fax" v Microsoft Windows, která je kompatibilní se všemi aplikacemi s funkcí tisku, je Popfax.com on-line faxová služba, která poskytuje integraci se VŠEMI existujícími profesionálními aplikacemi: Předplaťte si službu a během několika minut můžete integrovat funkci faxu do Vašeho softwaru pro objednávky, faktury, výpisy z účtů (a další) přímo ze systému SAP nebo jakékoli jiné CRM platformy.



Nové obchodní modely jsou automatické, sjednocující a digitalizující metody komunikace s obchodníky, zákazníky a partnery. V mnoha ohledech, se 130 miliony faxovými přístroji připojenými po celém světě, zůstává fax důležitým prostředkem pro výměnu obchodních dokumentů. Díky tomu, že je možné snadno kombinovat jednoduchou sílu technologie faxu Popfax se SAPem nebo s jinými CRM, ERP a e-Commerce softwarovými platformami, může mít každá firma okamžitý přístup ke sjednocené dokumentové komunikaci pro svou e-businessovou strategii.



Jak integrovat faxovou službu online do "business critical" aplikace?



Pro uspokojení denní potřeby faxování velkých korporací nabízí Popfax 2 volné SOAP API (webové služby HTTPS) a SMTP (email) pro řadu obchodních aplikací. Dokumenty z Vaší aplikace jsou odeslány prostřednictvím serverů společnosti Popfax na faxová čísla příjemců. Příchozí faxy na Vámi určená čísla jsou směrovány Popfaxem na CRM, SAP nebo jiný systém e-commerce Vaší společnosti.



Pokud je odesílání faxu jako emailu z aplikace ještě stále složitý úkol ve Vašem integrátoru, instalace Popfax tiskárny může pomoci vyřešit tento problém bez integrace. Jakmile je tiskárna nainstalována ve Vašem počítači, stačí vytisknout výstup Vaší profesionální aplikace na Popfax.



Výkonné faxové řešení pro společnosti



Se službou Fax přes Internet Popfax můžete:



Posílat faxy přímo z modulu SAP, ze systémů CRM, e-commerce systémů, ERP systémů atd.

Zahrnout všechny předměty jako úvodní stránky, podpisy do odchozích faxů

Perzonalizovat dokumenty pro každého příjemce

Použít patentovaný systém “Registrovaného faxu” k ověření doručovaného obsahu

Přijímat faxy ve Vaší společnosti na faxová čísla poskytovaná společností Popfax nebo na ta, která byla předtím převedena k Popfaxu

Přijímat oznámení o doručení každého faxu

Znovu poslat nedoručené faxy pomocí dvou kliknutí

Provádět faxmailing pro více uživatelů použitím Vašeho vlastního distribučního seznamu



Potřebuje Vaše e-business aplikace odesílat a přijímat faxy a spravovat Váš faxový business workflow?



Popfax zaručuje kvalitu a dobrou kompatibilitu SOAP a SMTP API: desítky tisíc aktivních runtimes Pop Companionu a tiskárny Popfax běží hladce každý den, a to proto, že máme dlouholeté zkušenosti se SOAP a SMTP API integrací. Zákaznická podpora Popfax je Vám k dispozici po dobu místní pracovní doby.



Výhody integrace e-faxování s Vaším SAP nebo CRM softwarem:



Eliminace ručního faxování a údržby faxového zařízení

Sjednocená komunikace s dodavateli: okamžitě můžete přesměrovat příchozí objednávky na obchodníky a dodavatele, a to včetně těch, kteří nemají e-Business nebo nejsou připojeni k internetu

Rychlejší a jednodušší komunikace obchodního oddělení se zákazníky: prodejní personál může rychleji reagovat na objednávky zákazníků a zasílat faktury faxem bez různých nepříjemností, které jsou spojené s použitím standardních faxových přístrojů

Jednodušší správa faxové komunikace: všechny odeslané a přijaté faxy (stejně jako zprávy o doručení faxu) lze připojit ke konkrétním zákazníkům, obchodníkům, bankám nebo partnerům

Efektivní fax mailing přímo z Vašeho back office, atd.



Doporučujeme navštívit

Hubneme cvičením.cz 

Jednoduchý a rychlý způsob, jak na trvalo zhubnout. Rady a tipy jak správně cvičit.  

Stavební rozpočty - Josef Kulda 

Stavební rozpočty a kalkulace staveb vám vytvoří rozpočtář Josef Kulda.

E-shop za skvělou cenu

Profesionální nástroj na správu internetových obchodů. Možnost pronájmu nebo odkoupení e-shopu.

Levná dovolená u moře

Přijďte si vybrat z nabídky více než 150 zemí svojí pohodovou a levnou dovolenou u moře.

Webtown.cz

Vytvoříme pro vás www stránky, eshop nebo systém na míru. To vše za lidové ceny.

Nejnovější články

Firemní identita

Firemní identita neboli Corporate Identity je základní nezaměnitelný vizuální styl firmy nebo společnosti.

Přeměna půdy na obytný prostor

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.

Ortopedická pracovní obuv

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly. Aby nemuseli používat drahou, na míru vyrobenou obuv, přichází uvex s produktem uvex motion 3XL.

Rekonstrukce panelových domů

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.

Ochranná obuv se systémem uvex xenova®

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Proč vlastně používat CRM systém?

CRM systém je každodenním nepostradatelným pomocníkem, bez kterého se žádná firma v rámci svého životního cyklu dříve nebo později neobejde. Díky CRM systému tak získáte přehlednou centralizovanou databázi, kde můžete...

Marketing nemusíte řešit svépomocí

Marketing je nedílnou součástí každého podnikání. I ti podnikatelé, kteří si myslí, že marketing nepotřebují, se bez něj neobejdou.

Zasklené lodžie zvyšují komfort bydlení

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.

Podpořte nás

Přidejte na vaše stránky ikonku e-článků a podpořte tak kvalitu zdejšího obsahu.

<a href="http://www.e-clanky.cz" title="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma"><img src="http://www.webtown.cz/bannery/banner_88_31.gif" alt="e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma" /></a>

e-články.cz - kvalitní zpětné odkazy zdarma

Novinky a Aktuality

Konečně...

23.01.2011 Tak konečne jsme zpracovali všechny čekající články na schválení :) Snad to takhle pujde i v budoucnu

Pomalé schvalování

29.08.2010 Omlouváme se všem, za mezeru ve schvalování článků, jenž je způsobena našim válením se na pláži :). Tento týden dáme vše do pořádku

Soutěž o banner na hlavní stránce

26.08.2009 Připravili jsme pro vás soutěž o umístění banneru na hlavní stránce